ja sam sad gledao u više dućana i negative, ako bi nabavio narči jer je to teško dobavljivo malo ljud to ima, a ček za što ti to opće treba heh
Dakle, molio bi ljude koji takvu navlaku posjeduju ili znaju gdje je dobavljiva, da informacije napišu u temi.
Treba mi silikonska ili gumena navlaka za 3,5 inch HDD, nešto poput niže navedenoga:
http://www.sharkoon.com/pix/illus/hi...ive_link_3.jpg
ili
http://www.kameleon.rs/rotronic-sili...-c190-view.htm
Links je imao ovaj Sharkoonov proizvod, ali trenutno nije dobavljiv i tako ce ostati neko dulje vrijeme (imaju samo navlaku za 2,5 insc HDD).
Sve informacije su dobro dosle.
Unaprijed zahvaljujem.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ja sam sad gledao u više dućana i negative, ako bi nabavio narči jer je to teško dobavljivo malo ljud to ima, a ček za što ti to opće treba heh
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Zar se neće HD u tom skuhati? Je li svrha toga smanjenje vibracija ili zaštita diska dok je izvan računala?
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pa za to ja koristim one vrećice koje pucketaju dok stisneš, mislim baš nađeš futrolicu koju neznam dal ima uopče za kupiti U HRH..
![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Samo update...
...navedenih ce se navlaka i za 2,5 i za 3,5 incha HDD ove moci nabaviti u Linksu i to kroz kavih 10 - ak dana.
Narucili su posiljku i istu ocekuju.
Nakon detaljnoga raspitivanja po raznim shopovima po gradu ustanovio sam da jedini oni imaju ovaj komad "opreme".
Treba mi za prijenos diskova (a s obzirom na to da ih cesto znam imati vise od jednoga, hard case - ovi mi bas nisu isplativa opcija).
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks