Dobar dan i pozdrav svima. Prvo da se predstavim. Pošto sam novo registrirani korisnik i ovo je moj prvi post da se velike zahvalim svima vama koji postate ovdje i pomažete novim korisnicima symbian telefona da se snađu. ni sami ne znate koliko ste mi pomogli. vlasnik sam nokie 5800 i do sada sam manje više sve uspio zahvaljujući vašim postovima i preporukama. Od Garmina pa do potpisivanja raznoraznih aplikacija koje sa velikim oduševljenjem mogu reći sve od sada rade. Za potpisivanje aplikacija same se obratite moderatoru Ico ili nađite njegov post o tome. I beba bi znala nakon sto je on objasnio. A sada moj problem. Tražim neki program za filtriranje poziva i poruka (ono u 3 ujutro da ne bi bilo tko je to ). Našao sam na netu Mcleaner koji je prvenstveno za iphone, potpisao i instalirao i radi sve savršeno do prije 30 minuta kad je došao prijatelj sa iphonom , krenuo da mu pokažem, stavim njega na filtriranje kad ono ispadne program sve radi savršeno osim sa brojevima koji su upućeni sa iphona. Realno nema koristi od takvog programa ako on filtrira pozive to jest ne filtrira pozive i sms poruke sa iphona. Tako da molim ako netko zna riješenje ovom problemu ili ima neki program koji može adekvatno zamijenit ovaj mcleaner ja bi bio zahvalan. Inače mcleaner je definitivno top 10 po svojim mogućnosti i po GUI . Tako da programi poput advanced blocker nisu opcija. ako nekom treba mcleaner ili potpisana verzija neka mi pošalje poruku na inbox sa mail adresom vrlo radu ću mu poslati. Mislim da je to najmanje što mogu napraviti. Unaprijed zahvaljujem vrijednim korisnicima mobil foruma i nadam se da će netko od vas imati riješenje za moj problem