@GTR: imaš super programe, daj ih please sve nabacaj u .rar pa napravi upload jer nisu svi sa popisa u onom paketu. Možeš i na mail.
tnx![]()
@GTR: imaš super programe, daj ih please sve nabacaj u .rar pa napravi upload jer nisu svi sa popisa u onom paketu. Možeš i na mail.
tnx![]()
Zadnji uredio Ico : 20-09-2009 u 09:17
Stari, kak si?!?
Evo svi programi ovdje.
Svi su iz onog gore linka + još nekoliko sljedećih programa:
Handy paket (weather, blacklist, clock, safe, calendar... + serial), x-plore, java programi (eng-hr, hr-eng, nje-hr, hr-nje rječnici, facewarp, bt info, bt file menager, moby tram, mobile maths), isee (prog. za TV), Mobi tubia (meni na N82 neradi kako treba), Nokia step counter (prog. kao i sports tracker, ali je po meni lošiji od sports trackera).
Nažalost, ove python aplikacije (nookmote, flip silent, shake me, shake sms.. ) imam samo .signed u kompu, a one rade samo na mom mobu. Njih sam skinuo ovdje sa foruma, samo malo potražite, svaka aplikacija ima svoju zasebnu temu.
Napomena u vezi linka: Imam free account, pa je moguće samo 10 puta skinuti ove aplikacije. Molim nekoga tko ima premium da ovo re-uploada i da stavi novi link kako bi svi mogli ove aplikacije skidati.
Uživajte!
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Napomena u vezi linka: Imam free account, pa je moguće samo 10 puta skinuti ove aplikacije. Molim nekoga tko ima premium da ovo re-uploada i da stavi novi link kako bi svi mogli ove aplikacije skidati.
http://rapidshare.com/files/266577380/PROGRAMI.rar![]()
Bookmarks