Probao sam stavit ali nedaju se uopće ove 3 aplikacije instalirat... A instalirao sam hrpu aplikacija ali za restartanje neželi nijedna se instalirat...
Probao sam stavit ali nedaju se uopće ove 3 aplikacije instalirat... A instalirao sam hrpu aplikacija ali za restartanje neželi nijedna se instalirat...
....
pozzzz
Font za Nokia N78,ako neko ima,naime,po difultu je postavljeno da brojevi i slova budu u bijeloj boji,pa sad kad promijenim temu ,pozadina za kucanje slova i brojeva je bijela ili svijetla,te ne vidim nista sta sam kucao niti ko me zove
Hvala unaprijed
P.S.
moze i ne potpisana aplikacija,za potpis cemo lako![]()
Pozdrav,skinuo sam i isprobao valjda već 50 ntorch-ova, i ni jedan mi ne radi ( uglavnom kaže da je istekao certifikat), 1 sam samo uspio instalirat ali taj je na arapskom i svejedno što god stisnuo ne pali se svjetlo, da li može ko mi pomoći, mislim da je to jedna od najkorisnijih aplikacija i zatreba svaki drugi dan,na k800 sam je također imao... Ali sad je Nokia 6220 classic i simbyan s60 3rd u pitanju.
Nema veze dal je Xenon ili su LED diode.
Evo probaj ovo (malo ce ti dulje otvarat link)
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks