hmm, to je malo bez veze. vjerojatno postoji opcija za to negdje u postavkama, a ako ne postoji, onda je to po meni dosta veliki propust (koja je verzija fw-a?)
primjetio sam da kada sestri saljem nesto preko bluetooth-a sa moga sx1 na njen s65 da njen mob uopce nepita zali li primiti poruku nego je automatski prima, na mom sx1-u najprije javi da netko zeli izvrsiti konekciju i hocu li je prihvatiti dok na s65 automatski prima bez pitanja. moze li se to kako izbjeci da bude kao na sx1?
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
hmm, to je malo bez veze. vjerojatno postoji opcija za to negdje u postavkama, a ako ne postoji, onda je to po meni dosta veliki propust (koja je verzija fw-a?)
maraschino - PTICICA
Nisam 100% siguran, ali mislim da možeš podesiti da za neke uređaje ne traži autorizaciju...
pa normalno da se može podesiti tako gog ali zavisi sve
jel on to ima u opcijama za s65......
ak nema onda je to fakat koma za novi mob,mislim za one stare
mi je ok ali u ovo novo doba bt hackinga tak neš se mora imati na mobu...
Ma znam ja da se to može, ali sam napisao da nisam 100% siguran može li se to na s65-ici![]()
da blago nama kad ti moramo čitat misli![]()
Trebalo bi biti. Neda mi se sada kopat po emulatoru, a mislim da u njemu ni nema bluetooth opcija jer je emulator CX65 sa bluetoothom i 3D igrama.
Ako nema onda stvarno:
probaj pod postavke/podaci/ oznaciti autentifikacija - nisam siguran odnosi li se to i na BT, ali probaj, pa javi...
maraschino - PTICICA
nema, valjda ce ispraviti u slijedecim verzijama sw-a................
ovako ostaje samo da je bletooth stalno ugasen zbog sigurnosti...............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
mislis ima opcija (gore navedena), ali nije to to...
maraschino - PTICICA
ma dobro jest glupost što nema ali uostalom bt pališ samo kad ti treba
znači sigurno ti neće biti upaljen bezveze da ti se svako može spojit na mob
i hackirat po njemu,a to još nije ni toliko rašireno kod nas...
to je istina, ali opet...
maraschino - PTICICA
Ma sigurno ima, samo je problem u tome sto je skriveno u opcijama.
A da jednostavno pitate Siemens
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
To je prejednostavnoIzvorno postao dejan08
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zasto onda postoji forum..........Izvorno postao Sljaka
![]()
ali nije to ono sto treba, tako te samo drugi BT mob nevidi ali poslani podaci mogu uci i u tvoj s65.............
tako je... to nije rijesenje. onda mozes i jednostavno iskljuciti BT i rijesio si problem
maraschino - PTICICA
To je polovno rjesenje, jer ako te ne vidi, puno manje sanse su sa ce pretrazivati tvoje foldere itd.
Bookmarks