Desni klik na desktop->Properties->Appearance->Advanced
I sad pogledaj opcije gdje ti je omogućen red "Font". U preview prozoru pogledaj kakve će se izmjene dogoditi.
Desni klik na desktop->Properties->Appearance->Advanced
I sad pogledaj opcije gdje ti je omogućen red "Font". U preview prozoru pogledaj kakve će se izmjene dogoditi.
Hmmm...desni klik na desk,properties,advanced...tu mozes podesiti fontove.
EDIT:
@Mario
Post u isto vrijeme![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Pd font size imam normal, large fonts, extra large fonts, kad stavim na ovo drugo onda je još veće!
to ti se je nesto poremetilo ocito...da ti nije upao neki virus ili nesto slicno???
###1410989180026
Vratio original temu, sa antivirusnim pregledao komp, bio je jedan smrad koji je obrisan, sa serch and destroy skenirao komp, pa sa hijack this prekontrolirao, sve ock! kaj mi još preostaje! ne ucitava mi pravilno stranice!
Probaj se sjetit jesi ista prckao oko fontova,tema,skinova i gluposti...Uostalom,ako ti je CD pri ruci repairaj win....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Desni klik na My Computer -> Properties.
Kartica Advanced
Performance -> Settings
Oznaci "Adjust for best appearance", klikni na OK i sacekaj par sec da Windowsi izvrse promijenu.
Ako to nikad nisi namjestavao, vjerovatno ti je ukljucena prva opcija sa kojom sami Windowsi odlucuju o tome kako postaviti vrijednosti...
probao sam repair, ali tijekom repaira su isla velika slova, pa sam prekinuo, formatirao disk i nanovo! i sad opet neznam usljed cega je doslo to!
Ugl inace me system restore spasavao od slicnih situacija, ali jbg, nesto sam radio pa sam trebao ugasiti system restore pa sam g aposlije zaboravio uključiti! jbg. Ja neznam kakav ja peh imam u zivotu ali nikako da imam winde dulje od 6 mj na kompu!
Zato sad lijepo napravi backup s Acronis True Image,pa ces uvijek imat cijeli C disk na DVD-u,i slobodno mozes iskljucit system restore...Kad se dogodi belaj,sve vratis u 10 minuta s DVD-a...
Dobra ideja razmislit cu o tome, samo kaj je system ristore po meni ipak bolji, jer ga mozes vratiti po datumima, pa tako sacuvat instalirane aplikacije igre itd itd.
Sa Acronisom napravis bazu. Znaci winsi,driveri i dosta sitnih programcica. Sta ja znam,framework,browser,playeri,codeci,postavke kako tebi odgovara,konekcija za net,bla bla... i to onda zaprzis. Ako oces napravit backup sa igrama i svojim fajlovima,nece ti sve stat na DVD. Ja za to imam jedan HDD u ladici,pa kad zagusti,rijesavam s njim...![]()
Bookmarks