tako je. mene aktivirali nakon 12 dana
Kupio bi mobitel u Tele 2 i prešao bi s T-Mobilea na Tele 2 mrežu.
Čuo sam da kad preneseš broj, da ti karticu aktiviraju za 2 tjedna, i da tek onda kada prenesu broj, možeš
dobiti popust na mobitel, u ovom slučaju 100kn. Znači zapravo tek onda možeš kupiti mobitel !
Da li je to tako?
Hvala puno
tako je. mene aktivirali nakon 12 dana
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
aha, hvala.
i da, ako si već postojeći korisnik, isto imaš popust na mobitel?
Stvari stoje ovako!
Zadnjega dana isteka ugovora u T-mobil moraš čekati kraj mjeseca odnosno deseti ili petnajsti dan idućega mjeseca jer T-mobil provjerava dali ih hočeš zavaljati za zadnje plačanje računa njima i tek onda dozvoljavaju aktiviranje Tele2 kartice(odnosno oni svoju isključuju)!
Tele2 karticu dobijaš onoga dana kada si potpisao ugovor (slobodni) kod njih za prenos i ona vrijedi dok ti god se ne odlučiš za novi uređaj(bar 3-4 mjeseca) na koji ćeš potpisati vezani ugovor po želji!
Ja sam sa postpaid kartice prešao na istu kod Tele2 i nema nikakvih čekanja; ali ako hoćeš sa postpaid na prepaid(ili obratno) onda se tek čeka neko vrijeme da ti oni pošalju novu poštom(2-3 dana)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja sam bio 6.3. u tele2 centru i potpisao zahtjev za prelazak sa tcoma flex 60 tarife na tele2 pretplatu 100kn, odmah sam dobio karticu, i reko mi je da ju 16.3. stavim u mobitel i napravim neki poziv i da će mi krz 24 sata biti aktivirana kartiva i da si 17. 3. mogu doć po novi mobitel koji izaberem, po onim manjim cijenama iz tarife 100..
aha, hvala.
ne isplati mi se čekati 10 dana za 100kn, jer nemam mobitel trenutno, pa ću odma kupiti.
Bookmarks