Imam SE S500i i pokušavam ga unlockati,al kad mu pokrenem executora u njemu ono pod igre,jednostavno mi javlja da operacija nije uspjela???
U čem je problem?![]()
Imam SE S500i i pokušavam ga unlockati,al kad mu pokrenem executora u njemu ono pod igre,jednostavno mi javlja da operacija nije uspjela???
U čem je problem?![]()
Inace vec odavno postoje teme i za DB2020 platformu, i za unlockanje, i specificna za S500/W580 modding, a i za CID53 (ako ti je to potrebno). Tako da ne vidim bas zasto je bilo potrebno otvarati novu temu.K tome ti ni naslov nikako nije po pravilima.
Ovaj put cu prebaciti kamo spada (pretpostavljam da ti je mob CID53, inace se ne bi petljala sa executorom), ali za drugi put pripazi, da ne bi bilo brisanja bezveze.
Pozdrav.
Pratio sam ovu temu i prije nego sto sam se registrirao na forum, no mislim kako nisam vidio da se spominje ono sto me zanima.
Dakle, imam K800 zakljucan na T-Mobile s njihovim firmwareom, sve druge postavke potpuno su iste kao sto je opisano u tutorialu; zanima me hoce li mi uspjeti otkljucati ga ili ga moram preflashati na genericni firmware? Ako da, kako?
Ispricavam se ako je pitanje vec postavljeno.
Einmal ist keinmal.
Bookmarks