pa čitao sam, ali nisam nigdje primjetio da piše da je samo za k800 a u naslovu piše "...i ostalih CID53 telefona" pa sam pretpostavio da onda mogu unlockat k770 na taj način. pa kako da ga onda unlockam??
pa čitao sam, ali nisam nigdje primjetio da piše da je samo za k800 a u naslovu piše "...i ostalih CID53 telefona" pa sam pretpostavio da onda mogu unlockat k770 na taj način. pa kako da ga onda unlockam??
Postupak je isti za sve CID53 telefone, ali fileovi (barem vecina) su samo za K800.
Dali mozda netko zna.. naime imam k550@w610 CID53 i kad dodem do koraka kad treba upaliti executor tj uci u mob ali pri paljenu moba kad upisem pin mi javi da nije ispravna kartica tj da nije tele2 a mob je kupljen u tele2 ali sam ja nesto ocigledno sjebo prilikom vec 30x fleshanja.. tako da nemogu uopce do menu-a.. kad uđe kaze tu poruku i zabijeli se ekran...
Vec je vise puta napomenuto i napisano. Ova metoda je upotrebljiva samo ako imas (ili mozes posuditi) SIM karticu koju telefon (neotkljucan) prihvaca. Znaci za pokretanje executora moras ubaciti (ako sam dobro skuzio) TELE2 karticu.
Osim toga, druga stvar (jos bitnija) je da sama ova procedura generalno funkcionira za svaki DB2020/CID53 telefon, ali je executor koji je linkan u prvom postu iskljucivo za K800, pa ti ne pomaze puno.
Da, ali ces svejedno zapeti na dijelu sa executorom, buduci da je to kao sto rekoh executor iskljucivo za K800.
Onda ne znam sto se tice SIM kartice...![]()
evo uspio sam... ukljucujuci i quick access patch.. ali kaj je banana nemam remove sim lock patch za W610_R8BA024_MAIN_GENERIC_NA_RED53.mbn...
btw sto se tice executora imas za svaki mob poseban za određeni fw tako da to nije bad...
evo sam da nadopunim nasao sam i generator za cid53 ali sve skupa bas i ne funkcionira.. ali hebi ga.. treba probat![]()
Zadnji uredio salkypmf : 22-06-2009 u 01:56
Pokušao unlockati K770i sa jdflasherom, ubacio fajlove u preset/costum, pokrenuo mob, pokrenuo executor.jar, spojio mob na jdflasher, ubacio rest file i quick acces patch, izašo van, mob mrtav, i to 100%, neće se ni spojit na jdflasher, nemogu napraviti novi flash. I što sad napraviti? I uostalom, nije mi uopće jasno ZAŠTO je mrtav, mislim, da se neće ni spojiti, to nema smisla, ima i drugih s problemom nakon executora, no oni su ga riješili s flashanjem, no ja nemogu kad ga neće ni jdflasher učitati...![]()
@HouseMD,
Procitaj pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema.
@HOUSEMD pokusaj ga spojiti drzeci tipke 2+5
a ne tipku c
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Hvala na Tutorialu
Uspjeo sam otkljucati svoj k800![]()
Infarkt. Ma kakav god da je od srca je :)
Flashao sam K800i u K810i i sada sam radio unlock, sve radim po koracima kako treba ali kad pokušam pokrenut executor pise: Operation failed.
Kad sam perbacivao executor probao sam od k810 prvo nije islo ista greska, pa sam probao s k800 executor fileom i opet isto ?
Zna tko kakvo riješenje ?
EDIT: primjetio sam da je verzija firmwarea na mobitelu R8BA024, a executora ima samo R8BF003 i R1KG001, da li to uzrokuje ovaj moj problem ?
Nemogu naci K810i MAIN GENERIC R8BF003 i FS S_E_EUROPE R8BF003 te mi isto treba customizacija za odgovarajuci firmware trazio sam po se-nse i našao sam samo r8ba024.
Zadnji uredio night_whisper : 15-07-2009 u 21:08
|\/|0T0r0La
imaš ovdje tut kako napraviti ako nema firmware-a koji ti treba
http://www.akshayy.com/sonyericsson/...2020/#more-153
odavde
main r8bf003 imam ali nema nigdje fs-a za našu regijuCode:Note: If ByPass Package is not available for the firmware of your choice, Read Carefully.
vrati ti njega u k800 i ovdje imaš firmware bf003 cid 53
http://rapidshare.com/files/23165976...F003_RED53.rar
Zadnji uredio MASVA : 15-07-2009 u 21:42
Mi6 Black
Volio bih da mi je mob na engleskom, samo da uspijem to otkljucat.
Hoću imat k800@k810 otkljucanog.
Znaci, vratim mob u k800i r8ba024, onda flasham u R8BF003 kao k800i.
Onda flasham K810i R8BF003, šta dalje kad nemam FS i custom ?
Možeš mi u par rečenica opisat po redu što trebam ?
Zadnji uredio night_whisper : 15-07-2009 u 21:53
|\/|0T0r0La
trebao bi stručne pomoći od forumaša.
Sve sam napravio do koraka 24. kad pokušam pokrenut bflash izbaci error
mob je k800
![]()
@ MeSS
Kad pokrenes na mobu executor, stvar je u tome da nesmijes cekat dugno , kad pokrenes aplikaciju, čim budes vidio na mobu BIJEL ekran, izvadi bateriju, i slijedi tutor.
|\/|0T0r0La
Uspješno sam flashao mob s R8BF003 CID53, unlockao ga preko ovog tutora, patchao oko 25 patcheva i podesio sve drivere ( drugi driveri stvarno jakooo bolje iskoriste potencijal mobitela ).
|\/|0T0r0La
Evo otključao sam i ženin s500 uz veliku pomoć Masve
MASVA hvala još jednom i![]()
kako da znam dali je moj k800i CID53?
tj ja imam firmware R1KG001 pa kako da ga odkljucam?
Koristi tipku EDIT umjesto vise postova
Zadnji uredio imaticx : 26-07-2009 u 12:25
Vec bezbroj puta objasnjavano. Spojis sa XS++ i ocitas ga.
sta je sa w200, u anycid folderu ima za njega executor al za uci u bflash nemam qa2012?
Bookmarks