moras podesiti internet.
obrati se svom operateru mreze,oni ce ti poslati upute,onda bi pri aktiviranju ebuddy-ja,mob trebao da prikaze postojece internet prikljucke.
mođda je vec neko imao takav problem, uglavnom kad se pokusam spojit na ebuddy pojavi mi se >> Internet setting must be activated for Java applications <<
Jel zna neko šta moram napraviti???
moras podesiti internet.
obrati se svom operateru mreze,oni ce ti poslati upute,onda bi pri aktiviranju ebuddy-ja,mob trebao da prikaze postojece internet prikljucke.
mobil: samsung g810
PC: samsung T220, WD 640GB, 2x 1GB DDR2 OCZ gold, ECS A-780GM-A, 2x NEC DVD-RW, CM elite332+
Odeš pod postavke,mrežne postavke,java settings,i onda tamo nešto...
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
Imam problem s Ebuddy- em na D900.
Instaliram s njihove stranice, pokrenem, prihvati internet postavke, odaberem jezik (bilo koji) i zapne na "Installing language".
Probao sa dvije kartice (makar nije problem do interneta jer ne bi prošao onu prvu provjeru), restartao mobitel, reinstalirao program, namještao internet postavke...
Ništa ne pomaže.
Instalirao mig33 i još jedan program, ali za oba javlja da je greška u aplikaciji.
Tako da bi molio za pomoć ako je netko imao isti problem ili ima aplikaciju za MSN koja mu radi na D900.
Jedino mi je čudno što koristi GPRS za spajanje unutar aplikacije, a u browseru koristi EDGE...
Još par puta reinstalirao i sada radi.
Zadnji uredio georgy : 19-10-2010 u 20:03
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
bok zanima me jel neko zna sta napravit da ne buden stalno online i kad se odjavim s eBuddy-a
Zadnji uredio vukovarac : 10-01-2011 u 16:59
Tako je i meni na Faceu zbog eBuddyanervira me. I mene zanima...
Bookmarks