ok slažem se u potpunosti.
al ponavljam da se bespotrebno mučiš" s tim nečim više kaj ti treba" na takvom malom ekranu.
I mislim da atom ne vrijedi 500 kuna više, to definitivno mislim, pogotovo kad acer ima takvu slabašnu bateriju, i onda ak hoćeš bolju ispadnete još 500kuna više samo zbog tog mrtvog bespotrebnog atoma koji proizvođača eto bubnut ću košta možda 10ak€ više.
I nisu sve komponente slabije od kud ti to uopće? samo procesor. ok možda i ekran al ima i acera sa 8.9" i sa 10" ekranom, neznam točno koje su sve razlike u cijeni između tih acera.
Meni je ovaj laptop trebao:
1. za gledanje erotskih filmića u krevetu prije spavanja
2. za surfanje po netu dok sam u gradu, dopizdilo mi je mučiti se na N95ici i onom minijaturnom zaslonu (ja bi HTC HD, al sam škrt pa nedam) npr nosim ga sa sobom u teretanu gdje imaju hotspot ili kad bude ljepše vrijeme da ga nosim u grad u torbi s knjigama i tako...
3. da ga na ljeto mogu nositi u hercegovinu sa sobom ili bilo gdje kad idem na put jer me je frka uzeti si IBMa zbog toga što mi je na njemu sve, pre skup je, pre glomazan i pre težak.
Eto ukratko, htio sam što jeftiniji laptop u kojeg nebi morao previše investirati jer ga namjeravam nositi na rizična mjesta sa sobom i postoji velika vjerojatnost da bude oštećen/ukraden. Glavni prioritet mi je bio laka prenosivost i dobra baterija i upravo zbog tog razloga ali i ovih razloga iz prošle rečenice sam se odlučio za ovog asusa.
Demokracija te sloboda govora i mišljenja su na snazi od '92
Eto samo napominjem da svatko ima i treba imati svoje/drugačije mišljenje.

) npr nosim ga sa sobom u teretanu gdje imaju hotspot ili kad bude ljepše vrijeme da ga nosim u grad u torbi s knjigama i tako...
Odgovori uz citat

Bookmarks