Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 25

Threaded View

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yo_people Pregledaj post
    cijene asusa su manje zbog slabijih komponenti daj shvati ak je nešto skuplje da je to kvalitetnije ili jače..ne govorim da si odabrao loše dapače odabrao si izvrsno ako je za net kao što i sam kažeš..ja sam odbrao jače jer mi netreba sam za net nego za i nešto više pa je onda logično ak ja oču neš jače da to i više platim. ne!?
    ok slažem se u potpunosti.
    al ponavljam da se bespotrebno mučiš" s tim nečim više kaj ti treba" na takvom malom ekranu.
    I mislim da atom ne vrijedi 500 kuna više, to definitivno mislim, pogotovo kad acer ima takvu slabašnu bateriju, i onda ak hoćeš bolju ispadnete još 500kuna više samo zbog tog mrtvog bespotrebnog atoma koji proizvođača eto bubnut ću košta možda 10ak€ više.
    I nisu sve komponente slabije od kud ti to uopće? samo procesor. ok možda i ekran al ima i acera sa 8.9" i sa 10" ekranom, neznam točno koje su sve razlike u cijeni između tih acera.

Meni je ovaj laptop trebao:
    1. za gledanje erotskih filmića u krevetu prije spavanja
    2. za surfanje po netu dok sam u gradu, dopizdilo mi je mučiti se na N95ici i onom minijaturnom zaslonu (ja bi HTC HD, al sam škrt pa nedam ) npr nosim ga sa sobom u teretanu gdje imaju hotspot ili kad bude ljepše vrijeme da ga nosim u grad u torbi s knjigama i tako...
    3. da ga na ljeto mogu nositi u hercegovinu sa sobom ili bilo gdje kad idem na put jer me je frka uzeti si IBMa zbog toga što mi je na njemu sve, pre skup je, pre glomazan i pre težak.

Eto ukratko, htio sam što jeftiniji laptop u kojeg nebi morao previše investirati jer ga namjeravam nositi na rizična mjesta sa sobom i postoji velika vjerojatnost da bude oštećen/ukraden. Glavni prioritet mi je bio laka prenosivost i dobra baterija i upravo zbog tog razloga ali i ovih razloga iz prošle rečenice sam se odlučio za ovog asusa.

Demokracija te sloboda govora i mišljenja su na snazi od '92
    Eto samo napominjem da svatko ima i treba imati svoje/drugačije mišljenje.
    Zadnji uredio Harasho! : 29-03-2009 u 21:08

Slične teme

1. [KC550] - Misljenja, iskustva...
    By Quark in forum LG
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 28-06-2009, 09:45
  2. [HS-20/AD-41] iskustva, mišljenja, komentari
    By georgy in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 20-09-2008, 12:38
  3. Asus P525 - mišljenja
    By BmwMPower in forum Pocket PC/PDA