Ako nemaš garanciju, popravit će ti ju, ali i naplatiti. A taj Doom sam i ja jednom pokušao instalirat, ali nisam ništa uspio. Uninstall?
a problem je:
mobitel mi,čak i kad utipkam kod za vračanje prvotnih postavki,ostaje u handsfree profilu,vidi se ikonica slušalice,i ništa nečujem u zvučniku.
to se dogodilo nakon što sam instaliro igru doom i u igri odabro quick restart opciju,a igr sam instaliro na mmc.
kaj da radim?
mob je kupljen na crno,pa me još zanima hoće li mi ga u mobisu htjeti
popraviti
unaprijed hvala,
Morales Daniel
Ako nemaš garanciju, popravit će ti ju, ali i naplatiti. A taj Doom sam i ja jednom pokušao instalirat, ali nisam ništa uspio. Uninstall?
probaj uninstall. to bi trebalo raditi, a ako ne formatiraj karticu
mislim da bi format kartice,pa moba trebao riješiti stvar.
zeemax
problem riješen.
doom mi je izgleda,doomirao konektore za punjač i handsfree.
zamjena plus upgrade sw-200 kn.
opet ispadoh naivan lol
Ja takav ispadam svako malo. I nikad ne naučim.![]()
ja nisam ni pokusavao staviti doom na svoju nokiu 3650 pa mi se nije nista pokvarilo...![]()
![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
nisam znao za te probleme doom+3650.
ipak mi je sada drago što sam svoju 5510 zamijenio za n-gage (i kupio digitalac),a ne za 3650 (na njoj izgleda rade samo 4 n-gage igre).
zeemax
što smatraš softverskom modifikacijom?
stalnu nadogradnju na novu verziju softvera ili?
zeemax
moraš softver izmjeniti ali dosta je zahebano jer možeš sredit mob i još ako ti ne priznaju garanciju..sad više neznam postupak,ali cilj je ostaviti da ti radi samo sistem a da se nikakvi programi ne dižu uz mob kad se upali...i tako oslobodiš jako puno memorije koja ti je potrebna za igranje...i kad pališ mob biraš normalni sistem ili samo dizanje "jezgre"Izvorno postao guzda
evo nešto da doom radi na 3650:
http://www.allaboutsymbian.com/downl...mc_support.zip
ma moraš napravit da ti se kad pališ mob diže samo "jezgra" symbiana bez ikakvih programa te tako dobivaš puno više memorije...Izvorno postao guzda
evo nešto da doom radi na 3650:
http://www.allaboutsymbian.com/downl...mc_support.zip
hvala na objašnjenju!
zeemax
Bookmarks