Nisu skupe.
Samo jedan kveščn: ako je u pitanju mono na 7610, kako to funkcionira na slušalicama? Da li se taj mono rasporedi na lijevu i desnu slušalicu? Možda glupo pitanje, ali...
pa cuj nemora biti. kad ukljucivas slusalice na jacku se vide one dvije crne crte (kruznice) ako su dvije onda je stereo, ako je jedna onda je mono, e sad slusalice mogu imati ta oba ali je pitanje da li prilkljucak za slusalice podrzava
Da, vjerojatno ce biti jedna slusalica, ili ce zvuk biti dosta loš. Citao sam po raznim reviewima da je jedna od mana 7610 mono zvuk, pa za slusanje preko slusalica nije nesto.. A mislim da kad slusas preko slusalica da to dosatno (i to dosta) utjece na trajanje baterije. Tako je na primjer slusanje MP3-a na starom SL45 gutalo baretiju kao i razgovor- potvrđeno od strane servisa siemensa.
ma mislim isplati se stavid desetak pjesama ionak nece svirati cijelo vrijeme, a i dosadit ce brzo, ali 130kn dati za slusalice se definitivno ne isplati i jos mono zvuk
Imam tu slusalicu, cuj basa definitivno nema ali je kvaliteta zvuka bolja nego na zvucniku. Postoje i 2 slusalice u jednom za tu nokiju i to kosta 130kn u emezzeti.
Ako ti treba hand-free onda ih kupi, ako zelis ponekad poslusat glazbu onda ih kupi, ako misls zamjenit nekog playera zaboravi. Preporuka: ako vec kupujes 1 slusalicu malo vise potrazi jer ih ima i za 70kn
Bookmarks