za koje product kodove je izasao vec v51?
od balkanaca? da ide direktno preko moba.. tnx
web browser definitivno radi brze i tecnije.....
dobio sam e-mailom 20-ak fotki, izmedju 150-300 KB.
otvara ih gotovo trenutno, a povecavanje fotki ide jako glatko.
vidim da je i kod nokia maps-a, dodana ikon MORE!
nisam isprobavao cemu sluzi, vjerojatno feedback....
za koje product kodove je izasao vec v51?
od balkanaca? da ide direktno preko moba.. tnx
E drugari imam nadam se mali problemcic
Prilikom instalacije nove verzije softvera na 5800 na kompu mi je prijavio gresku da nije prikacen kako treba na PC. I posle toga mi je mob crn i nemoze da se ukljuci. Jeli postoji nacin da ga ozivim ili moram u servis?
Unapred hvala![]()
šta nitko nije primjetio novost :-)....evo upravo ga instaliram pa čemo vidjeti što je za reći
http://img440.imageshack.us/img440/8...ware510006.jpg
Instalirao već.. Ne koristim ni mail for exchange ni video calls..
Jedino što sam skužio da vibrira malo drukčije na dodir i ima nešto više RAM-a slobodnog
instalirao sam novi firmware, verzija koja pise u mob-u je 52.0.007.C02.01, a ne kako pise na linku gore, 51.0.006
Čudo se dogodilo! Radio se više ne ruši toliko i RDS je proradio, sporo ali radi. Ponovno su mi se vratile Vrijeme, Lonely Planet i Michelin, te Više ikonice u OVI Maps meniju koje su u 51.0.006 bile isparile.
Ovo je definitnivno najbolji upgrade, screen radi puno bolje.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Koliko troši RAM-a u idle?
Nakon upgrade-a na v52 mi je radio prestao raditi,kada ga upalim mob se restarta.Jel još netko ima ovaj problem?
Radio radi sve u 16, čak je i RDS proradio na v52, tko ne želi staviti v52 griješi. Ne zna u koji fajl na C:-u radio sprema stanice. Ako nadješ gdje obriši ga, jer ti je on vjerojatno koruptiran. Radio će ti stvoriti novi. Ili napravi hard reset, onda će ti se obrisati cijeli C:.
Meni je na v50 radio i RDS.Ne bih radio hard reset jer imam dosta stvari instaliranih na C-u.Jel ima koje drugo rješenje?
Instaliraj ovo http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=19445.0 i moći češ vidjeti taj fajl.
X-plore imam odavno instaliran i prvo sam s njime i tražio taj fajl ali mi ni on u private ne pokazuje ništa.Naravno,prve 4 opcije su mi uključene.Sad sam se sjetio,jel možda ima veze što sam instalirao onaj novi Nokijin player,onaj što prikazuje stihove pjesama?Nemam pojma,ako ništa ne nađem slijedi hard reset.
nema veze nokijin plejer, moras onda hard reset. Bilo bi dobro da stavis neki hakani FW da vidis taj private folder
Radio proradio,napravio sam hard reset.Sad sve moram ponovo složiti,nema veze.Ne bih hakirao fon jer se ne kužim baš u to a bilo bi mi žao da nešto shebem.
Ovako. Imam nok 5800 RM 356 fw 60.03...ne želim ni pomišljat na custom fw....Imam jaf ali nigdje ni s jednim fw dloaderom ne mogu nac fw s balkanskim jezicima....Jer moze mala pomoc.,..znam da ima na forumumima ali vecina su na engleskom...hvala
Samo 1.razred !
1'st class only !
Trebas skinuti firmware za nokiu preko navifirma. Imas tamo sve jezike ponuđene.
nav firm ne radi....jer moze netko skinutpa stavit na neki server? ili m idat link za dl nf-a koji radi
Samo 1.razred !
1'st class only !
Bookmarks