pa kaj nema update za 5800 silver![]()
pa kaj nema update za 5800 silver![]()
meego
0579279 kupljena u vipu je sad na v40. Dakle vipovci navalite
Jel su se kome povecale slike kontakta na pocetnom ekranu nakon updejta na v4 i kako to smanjiti
Evo skuzio da se pomjeraju![]()
Zadnji uredio helex : 22-01-2010 u 14:43
Vidim da sam ja i dalje jedini kome ne radi RDS na radiju, dok su strani forumi prepuni pritužbi da je radio-sekcija najviše stradala ovim updateom.
Ima li još nekoga da mu se radio stalno ruši i smrzava mobitel i da nema ispisa imena stanice?
Nisi jedini. RDS ne radi ni kod mene od updatea na v40, ali radio prilično stabilno radi. Zapravo, samo jednom mi se srušio kad sam radio scan dostupnih stanica. To je bilo prvi dan kad sam updateao i do tog trenutka je i RDS normalno funkcionirao. Dosta bugova je u tom radiju, još od v30, kad mi se otprilike svakih 30 sekundi (i tako STALNO) volume smanjivao na 0 na jedno pola sekunde. Od updatea se to više ne događa, al sad RDS-a nema. Možda isprave grešku u nekom sljedećem (hehe) firmwareu
meni baterija traje 1 dan kraće!
vidim i ja da za vipovce dosao update..samo me muci jedna stvar.. sto je sa hackom? trenutno imam sof 30.... i hacnut tel sa heloOx .. dal 100% hack ostaje kad nadogradim na 40.. ???? jel ko probao i ostao mu hack??
Bookmarks