Čestitam, tvoj mobitel je postao najskuplja cigla na svijetu.
Pravac servis.
problem je u tome što se mob ne pali jer ima nepotpun sw
odnesi ga u servis i za tren će biti riješeno
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Čestitam, tvoj mobitel je postao najskuplja cigla na svijetu.
Pravac servis.
To plačam PROGRAMSKO AŽURIRANJE 120,00 kn, ili je to neka druga usluga?
To je "obično ažuriranje"- kada mobitel normalno radi
Odnosno- porez na lijenost (jer, svatko može napraviti update- ili pitati nekog poznanika da mu napravi).
A, ovo bi te moglo koštati malo više...
Jer, moraju ti oživjeti mobitel.
Nazovi ih pa pitaj prije nego što odneseš.
Ako imaš garanciju- mislim da bi to moglo proći pod nju (možda da samo kažeš da se odjednom ugasio)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo, prepisano sa Nokiine stranice, ne znam hoće li upaliti, ali probaj. Nezgodno šta si mijenjao product code, pa ti neće uvažit garanciju.
Ovo je i svima opomena da kad ažuriramo softver napunimo bateriju do vrha i ako možete radite ažuriranje sa laptopa.
"Ako od uređaja Nokia nema odgovora, pokušajte oporaviti uređaj formatiranjem:
Pritisnite i držite sljedeće tipke uređaja: 3, zelena tipka za poziv i *
Pritisnite gumb napajanja uređaja 1 sekundu
Nastavite s držanjem 3, zelene tipke za poziv i * dok ne začujete ton pokretanja uređaja.
Ako još uvijek nema odgovora:
Odnesite uređaj Nokia najbližoj poslovnici Nokia Care. Ako je uređaj pod jamstvom, Nokia će popraviti uređaj pod uobičajenim uvjetima i odredbama jamstva.
Napomena: Ako uređaj Nokia nije pod jamstvom, Nokia nije odgovorna za bilo koji gubitak kako je određeno Ugovorom o softveru za krajnjeg korisnika. Pogledajte pojedinosti na http://www.nokia.com.hr/podrska-i-so...i-recikliranje. "
Da u pravu si. Bilo je još negdje na Nokia stranici objašnjenje šta u slučaju ako nestane struje prilikom ažuriranja, znam da sam to čitala prije nekoliko mjeseci, ali sad to ne mogu pronaći, valjda je kasno i umorna sam.
imam jedan problem s updateom preko mobitela. Promijenio sam product code na balkan red ali kad idem napraviti update preko mobitela piše mi da nemam update poslužitelja. Traži mi da ga kreiram. Dal tko mozda zna postavke za kreiranje?
Imaš ih u ovoj temi, nekoliko stranica unatrag...
Super! Napravio sam update na v40 i kako izgleda - sve radi super! A sad za neke manje bugove ćemo vidjeti
Odaberite Opcije > Profili poslužitelja > Opcije > Novi profil poslužitelj > Kopiraj = Ne
Naziv poslužitelja Nokia
ID poslužitelja Nokia
Zaporka poslužitelja firmupservpass
Pristupna točka [odaberite željeni AP]
Adresa hosta https://dms.update.nokia.com/dms/omadm
Priključak 443
Korisničko ime nokiams
DM zaporka nokiamspass
Dopusti konfiguraciju Da
Automatski prihvati sve zahtjeve Da
poz eto novi sam tu, trazim pomoc u vezi programa NSU
ovako ocu instalirat nokia software updater al kad mi dode na nekih 40% dode mi error 1402 i instalacija quita :S
zna li neko rjesenje?
Koji operativni sitem koristiš? Ako je Win 7- naj se čudit, NSU ne radi još uvijek kako spada na Win7.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Na Windows 7 radi bez problema, baš sam jučer updateao 5800...
Ovisi ti dali je Win 7 x32 bit ili x64!
Meni recimo na x64 NE zeli update-at E71 na zadnji FW, dok na x32 radi bez beda :S
Ovak, sto se tice problema, deinstaliraj NSU, tj sve "Nokijine programe".
Onda ih ponovo instaliraj, probaj update-at program (imas pod postavkama), spoji mobitel (PC Suite mode) i tamo imas u programu Nokia PC Suite pod help "Reinstal PC Suite support". Onda ces morat na mobu prihvatit neke programe da se instaliraju i onda probaj ponovo.
Nadam se da sam pomogao :S
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ako su ti tipovi u Mobisu pametni, pogledat ce product code mobitela i skuzit ce da je mjenjan te ce se garancija ponistit.
Ako ti u Mobisu ne prime to pod garanciju, pitaj ih za cijenu kolko bi kostalo "reanimiranje" mobitela, ako je previse od kod privatnika (i nadaj se da je on dobar).
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Pa upravo x64 imam, x86 danas više nema smisla...
Zato što ne može adresirati preko 4 GB RAM-a, a ako tome dodamo sve komponente, realno ispada 2.75 - 3.5 GB RAM-a. Osim toga, nijednoj aplikaciji ne mogu dati preko 2 GB RAM-a, a npr. Photoshop, slične aplikacije i nove igre to požderu samo tako pa onda swapaju po disku što dovodi do značajnog pada performansi.
Kao prvo, ti ne čitaš ono što se traži od tebe. Kao drugo, ne deri se. Kao treće, imaš li full prava na računalu? Daj screen shot tog errora da vidimo kako točno izgleda...
Zadnji uredio domy_os : 17-01-2010 u 01:48 Razlog: dodatak za irmaschera
moze jedno pitanje OFF...
zasto x86 nema smisla? ja iako imam mogucnost staviti 64-bitni, necu i ne vidim kako sam to zakniut?
bas taj 64-bitni windows u ovom slucaju moze biti problem...
probaj staviti setup.exe u xp compatiblity mode pa onda instaliraj...
"all in one"
ok sry...neznam koji xp imam dal 64 il 32 al imam SP 3
eo slike
http://slike.hr/slike/error_c8bb6.jpg.html
i imam sva prava na racunalu... samo ja i brat korstimo komp
Bookmarks