Kako downgrade-at firmware? Stavim stari product code i nsu veli da firmware nije podržan od proizvođača ili tako nešto.
Svakim firmware-om imam sve više bug-ova tako da mi sad i wifi sere, opcija uredi(slike) neradi, music player očitava 2 iste pjesme,a jedna od te dvije se neće pokrenut, gasio mi se ekran (pročitao sam da je to zbog prevelike ili preniske temperature, a bio sam tada u španiji gdje bilo vruće)...
Ovo mi već ide na ku**c trebao sam ostavit onaj v11 i gotovo.
Hebem ti nokiu, mob je odličan ,ali nemam živaca za to više. Ako odem na servis ode moj zagg invisible shield (200kn) u vjetar.
EDIT: evo našao sam ovo LINK samo koliko je to vjerodostojno, jel itko probao?
Zadnji uredio Xpress : 05-09-2009 u 19:32
Na tvojem mjestu bih napravio hard reset i formatirao karticu pa sve ponovno prebacio i reinstalirao. Moguce da se nesto poremetilo u nekoj od ranijih nadogradnji FW-a (mada, ja ga nikad nisam resetirao, a nadogradio sam sve verzije FW-a od v10 nadalje i nisam imao takvih problema).
Neshvaćam kako bi pomogao format kartice?
Ja sam prešao sa v11 na v21 pa na v30. Nisam v20 instaliravao tj. odmah mi je skinuo v21 možda je to problem.
Hard reset sam na v30 napravio već 4-5 puta, i reinstalirao 3 puta i za ku**c.
Mislim da mi je jedina šansa da izbace onaj veliki firmware koji će podržavat i t-mobile-ov product code.
Bookmarks