e imam jedan problem nakon sta sam stavio v20 baterija ne pokazuje stanje,non stop pokazuje da je puna.. wtf?? jel se susreo netko sa tim problemom?
e imam jedan problem nakon sta sam stavio v20 baterija ne pokazuje stanje,non stop pokazuje da je puna.. wtf?? jel se susreo netko sa tim problemom?
To je normalno da pokazuje sve crtice 90% vremena baterije, moras znati fiziku da bi konto zasto. Mora postojati odredjeni min mAh u bateriji da bi recimo gledao real player a to su 4 crtice. Probaj na manje pa ce ti se 5800 resetirati. Uzmi Energy Profiler od nokie i gledaj pad napona od 4.15V do 3.65V ako te zanima detaljnije stanje baterije.
pun mi je vise qrac t-jazavaca i njihobih provjera ili cega vec sta rade...
neda mi se vise cekat da oni "odobre" update pa cu promjenit product code.
samo zelim provjerit, jel mogu vratit na svoj stari porduct kod nakon updejtanja?
i koji product kod da upisem(neki koji ima hr jezik?)?
A kad upalim garmin onda mi pokazuje drugcije stanje baterije, ili kad ugasim i upalim mob isto pokazuje drugcije stanje baterije?? znaci ja napunim mob do kraja upalim npr player i slusam muziku 2 sata,pogledam gore u kutu i opet pokazuje da je baterija puna,ugasim i upalim mob i onda pokaze da ima jos 3 crtice,definitivno nesto ne valja sa updatom
i zasto bi uzimao energy profiler kad mi je prije updata sve normalno funkcioniralo??
Trenutno sam na V20 pa me zanima što se dobiva sa verzijom V21?? I dal će mi ostati Hrvatski jezik na V21? Ponudio mi je Update odmah kad sam pokrenio OVI! Mob je kupljen u Tele2 ponudi i otključan je na sve mreže! Prezadovoljan sam s mobitelom!
Onda napravi hard reset jer si nes sj... kod updatea
Bookmarks