= Citat = Izvorno postao qwertz1001 Pregledaj post
za vistu moras koristiti onak pkey version 4.

probat cu ti objasniti uputama od pocetka za vistu. ovako sam ja napravio i radilo je:

1. instaliras JAF 1.98.62 koji mozes skinuti s stranice koju sam ti predhodno naveo.
2. ekstraktiras JAF PKEY Emulator v4.0 (http://www.megaupload.com/?d=ANG6RHPQ) na desktop (ja sam morao iskljuciti antivirus kako bi skinio taj file jer ga je prepoznavao kao trojan)
3. spojis mobitel i izaberes PC Suite način rada.
4. pokrenes JAF PKEY Emulator v4.0 tako da stisnes na file desnom tipkom misa i izaberes "run as administator"
5. izaberes onaj tab "Step 2" i stisnes GO - dobit ces neki error: box driver not installed - stisnes OK - i onda se pokrene sam onaj JAF 1.98.62 koji si prvo instalirao
6. izaberes BB5 tab --> obiljezis Prod. Manager --> stisnes "service" dugme --> stisnes Read Values.
7. upises product code u koji zelis promjeniti i onda write values i gotovo.

nadam se da ti je pomoglo.
napravih sve ovako kako je navedene ali kada odem na softwer update kaže kako nema updatea za mene stavio sam product code balaks blue a trenutna verzija je 11.0.008 kupljen u t comu , sada kako mogu provjeriti trenutni produict code da nisam nešto ja zeznu ali ponovio sam sve 2 puta i uvijek isto