Možda ovako nešto:
http://whatismyipaddress.com/
Makar to je sve geografski neprecizno, ove IP adrese se ne lociraju kod krajnjeg korisnika nego na centrali na koju je spojen ili negdje slično.
Ovako imam na jednom chatu provokatora koji stalno vrijedja, imam njegovu IP adresu, samo me zanima ko je to (iako 90 % sam siguran ko je, al zelim bit 100% siguran).
213.162.66.187 - korisnik koji je piso sa ove adrese sa sigurnoscu znam ko je
213.162.66.189 - sa ove adrese je iduci dan pisao taj provokator
213.162.66.192 - isti dan, samo nakon par sati se pojavio sa ove adrese
Samo me zanima dali je to sve od istog korisnika??? iako mislim da je.....
I dali ima neki locator da mogu odredit tocno grad koji je, makar u krugu 10 km???
Ovo pokazuje da je iz Beca, iako znam da prva nije iz beca nego iz Lermosa, dali su i ove dvije iz istog mjesta????
Možda ovako nešto:
http://whatismyipaddress.com/
Makar to je sve geografski neprecizno, ove IP adrese se ne lociraju kod krajnjeg korisnika nego na centrali na koju je spojen ili negdje slično.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ukoliko se ne radi o statičkoj IP adresi, što je 99% sigurno teško možeš išta izvući. Pošto ti javlja da je iz Beča, to je vjerojatno zadnja točka u ruti koja ima statičku adresu u bazi alata koji si koristio. Iz IP adrese u ovom slučaju možeš doznati operatera i eventualno grad (možeš li grad i koliko točno ovisi o operateru).
Za bilo što detaljnije doznati treba ti sudski nalog i točno vrijeme kad je korisnik bio spojen s tim adresama. Druga opcija ti je pokušati provaliti u njegovo računalo i na osnovi njegovif datoteka pokušati doznati identitet - u tom slučaju bi on mogao biti taj koji će tebe naći preko sudskog naloga.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
pogledan npr. moj IP....ako potrazis na navedenoj adresi budes vidio da pokazuje Aberdeen u Skotskoj,a ja se nalazim u Kazakhstanu...razlog tome je da sam na mrezi od kompanije a izlaz na internet mi je u Aberdeenu.
Pa ti sad znaj tko ti je gdje....
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
preko tog IP-a mozes saznat koji mu je provider, dalje ces sve morat njihovoj abuse sluzbi....
Bookmarks