@xperia: ako je riješ o TrekBuddy aplikaciji, nikakve postavke GPRS i sl. ti ne trebaju.
Naglašeno je da je ovo offline preglednik (ne koristi BILO KOJU drugu vezu izuzev GPS-a), vrati se na korake iznad i ponovi sve.
Negdje griješiš.
@xperia: ako je riješ o TrekBuddy aplikaciji, nikakve postavke GPRS i sl. ti ne trebaju.
Naglašeno je da je ovo offline preglednik (ne koristi BILO KOJU drugu vezu izuzev GPS-a), vrati se na korake iznad i ponovi sve.
Negdje griješiš.
a gle znam da je offline i sve to ali nece neznam sta je!!!!!!! a nista pokusavat cu jos!!!
Papagen jučer sam napokon sve sredio ali preko ženinoga laptopa jer izgleda da se kosi sa drajverima original samsunga.
Danas otišao do staraca na ručak autom i radi bezprijekorno.
Probao i na biciklu i oduševljen sam.
Samo sam probao napraviti detaljnije karte Osijeka (Čepin, Tenja, Višnjevac, Josipovac) pa nisam uspio!Bar ne one od 500m.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Naravno da treba imati memory card za mobitel jer kakve koristi od njega bez nje
što se tiče programa; slika; glazbe.
Bavim se takvim poslom da mi treba i svaka najmanja ulica u gradu (bilo bi lijepo i kućni broj)
ali da me ovaj program baš nešto i oduševijo i nije.
Prikaz trenutne lokacije i pračenje puta jedine mogučnosti što i nije baš neš spešl. Jedino zabave radi. Onaj kome stvarno treba bolje da si uzme navigaciju.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks