osim trekbudy-a imate na java platformi sljedeće
programe :
mario advisor - koristi garmin otključane mape
We-Travel , isto offline, besplatna navigacija i dr...
link : http://we-travel.co.cc/joomla/
osim trekbudy-a imate na java platformi sljedeće
programe :
mario advisor - koristi garmin otključane mape
We-Travel , isto offline, besplatna navigacija i dr...
link : http://we-travel.co.cc/joomla/
Pixon mi je mrak od mobača i razmišljam da ga kupim. Jedan od uvijeta za kupnju je svakako gps jer dosta putujem pa sad čitam o tom TrekBuddy-u pa me zanima jel ima glasovno navođenje, POI, jel ima ko kakve slike ili sl pa da vidim kak to funkcionira ne da mi se kupovat ga pa onda vidjet da mi nije to to...Hvala unaprijed..
svaka ti čast i puno hvala na pomoći...
ali evo imam još jedno podpitanje
sve sam napravio po uputama, trekbuddy je instaliran i sve ok. E sad - učitam kartu zagreba, ostavim ga ali pixon mi prvo nije pištao, a onda se javio na trenutak i sad mi je ona točkica narandžaste boje, a ne zelene ili plave. Što bi to trebalo značiti?
Usput, imam jedan firmware sa kojim sam maknuo ove t-mobile stvari, a sa hrvatskim jezikom.
Jel mi možeš pomoći?
sve ok, osposobio sam ga, proradilo i zaista je odličan mali program. Išao sma autom od Španskog do Trešnjevke i pratio me je u stopu vrlo točno. Jedino kaj sam za to morao učitati dosta veliku mapu cijelog zagreba pa se većina ulica ne vidi.
Ne vidim gdje to mogu zumirati...
usput po ovim uputama sam si dodatno podesio GPS od moba:
"when you type the following, *#6984125*#. Choose INTERNALS and enter the following, *#9072641*#. this part is from darkforest.
then you scrol down and select lbs settings, then toutch user settings, scrol down and you wil find sevice option, i put it on location, altitude and velocity, the sesion type i put on tracking mode, scrol down again and i changed performance to 300 and threshold on 150. now save. on the top of this page you can select (get position test) here you can test your gps. i have a lock in about 5 to 10 seconds."
http://darkforestgroup.com/forum/ind...opic,45.0.html
IGRICE :
Code:http://rapidshare.com/files/264424465/touchscreengames.rar.html
Pozdrav,
evo instalirao sam trekbuddy po uputama i sve radi do trenutka kad plava lampica treba pozeleniti, odnosno da mi pokaze lokaciju.
da li se GPS sam aktivira ili treba još neka podešenja.?
hvala
Ne treba ti TKFE za instaliranje.
Pixon ima OpenSource Javu. Kad prijavi da "sadržaj nije potpisan" samo odabrati "install".
Prolaze i .jar i .jad file-ovi.
LP
evo pokusao sam instalirati na s8300 i nece a neznam zasto sve sam napravio kako pise, jel treba mozda jos nesto napraviti, neke postavke ili nesto jer je telefon nov bez ikakvih postavki za GPRS ili nesto slicno![]()
@xperia: ako je riješ o TrekBuddy aplikaciji, nikakve postavke GPRS i sl. ti ne trebaju.
Naglašeno je da je ovo offline preglednik (ne koristi BILO KOJU drugu vezu izuzev GPS-a), vrati se na korake iznad i ponovi sve.
Negdje griješiš.
a gle znam da je offline i sve to ali nece neznam sta je!!!!!!! a nista pokusavat cu jos!!!
Papagen jučer sam napokon sve sredio ali preko ženinoga laptopa jer izgleda da se kosi sa drajverima original samsunga.
Danas otišao do staraca na ručak autom i radi bezprijekorno.
Probao i na biciklu i oduševljen sam.
Samo sam probao napraviti detaljnije karte Osijeka (Čepin, Tenja, Višnjevac, Josipovac) pa nisam uspio!Bar ne one od 500m.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Naravno da treba imati memory card za mobitel jer kakve koristi od njega bez nje
što se tiče programa; slika; glazbe.
Bavim se takvim poslom da mi treba i svaka najmanja ulica u gradu (bilo bi lijepo i kućni broj)
ali da me ovaj program baš nešto i oduševijo i nije.
Prikaz trenutne lokacije i pračenje puta jedine mogučnosti što i nije baš neš spešl. Jedino zabave radi. Onaj kome stvarno treba bolje da si uzme navigaciju.
George Eliot
Poslje START u plavome kvadratu sačekaš nekoliko sekundi i onda stisneš još ono dole desno OK!
Meni radi fantastično, cijeli dan se na poslu vozam po gradu i ludnica je kao ucrta sve moje puteve koje sam prošao! :bananajuhu:
George Eliot
Pozdrav
Molio bih za pomoć ako može vezano za trackbuddy instalaciju na Samsungu Jet...
Naime, sve sam napravio po uputama, i kad napravim "Update Java DB", te se vratim u meni games, nema trackbudddy ikone. Što bi moglo biti u pitanju?
imam samsung s8300v i sve napravim kako pise, ali kad upisem *#6984125*# ništa se ne događa... sve sam kopirao kako treba i par puta pokušao. Molim pomoć! Hvala unaprijed
nekad ranije sam prijavio da mi ne radi admin pasvord sigurno se jos nekom isto to desilo
pokusajte ovaj
admin menu: *#5239870*#
internal menu password: *#7092463*#
makifgr
Bookmarks