Zanima me da li se ispati mijenjati nokiju E51 za HTC touch dual.
Oba imaju garanciju i to sve.
Koliko vidim, najveća razlika je da na E51 imam wlan, a na HTC- u touch screen.
Wifi skoro uopće ne koristim- samo sam ga isprobao i ne vjerujem da ću koristiti (makar bi mi možda nekad dobro došao).
A nikad nisam imao touch screen.
Pa me zanima da li se to isplati.
Molio bih da obrazložite odgovore razlikama u software- u (symbian vs windows mobile- brojnost aplikacija, mogućnosti "moddanja"....), kvaliteti izrade, tipkovnici (na slici izgleda dosta čudno)...
Na E51 mi je tipkovnica ok, makar mi je mobitel općenito ružanJedino me smetaju pretvrde tipke (za pojačavanje, gašenje.... ove a okviru). Kamera je također očajna.
A imao je frend HTC touch i meni je super. Sviđa mi se touch screen, makar je kod HTC toucha malo veći ekran. Inače ne volim slide mobitele- nemam povjerenja u slide mehanizam (ima li tko iskustva s njim?).
Ali, općenito mi se mobitel sviđa. Da, ima li netko problema s upravljanjem prstima (pošto ne vidim da se dobije olovka)?
I zadnja stvar- mogu li negdje isprobati HTC touch dual (i možda HTC touch- i on mi se sviđa, ali ga ne mogu naći po oglasnicima)? Neki HTC dućan ili tako nešto?
Oprostite na silnim pitanjima, ali nov sam u windows mobile- u i touch screenu.![]()

).
Jedino me smetaju pretvrde tipke (za pojačavanje, gašenje.... ove a okviru). Kamera je također očajna.
Odgovori uz citat
) i doma je vecinom na usb-u.

Bookmarks