Evo da se javim, ja sam jedan od onih koji je nosio 2 puta na servis, zaista se nadam da su mi ovaj 2. put stavili zvučnik nove generacije.
Dobra stvar je što je oba puta mobitel bio gotov sljedeći dan tako da nema pretjerano čekanja...
Evo da se javim, ja sam jedan od onih koji je nosio 2 puta na servis, zaista se nadam da su mi ovaj 2. put stavili zvučnik nove generacije.
Dobra stvar je što je oba puta mobitel bio gotov sljedeći dan tako da nema pretjerano čekanja...
FOTA je Frimware over the air nadograđuješ si soft putm "zraka" iliti mreže (wlan mreže,edge...) sad nisam siguran dali je to isto kao i na mom ali ugl. odi u upravitelji uređaja (alati-pomagala) i u opcijama ces naci potraži nadopune i preko toga napraviš update. i ne ne uništava garanciju. to je isto kao i preko kompa samo je manji je rizik da ce se nešto dogodit tipa da ti mob rikne prilikom update-anja što se dosta događa ukoliko imaš vistu/7 i preko NSU update-aš.
★★★★★
Oba puta isto - zvučnik.
Već ti je odgovoreno, ali samo da potvrdim. FOTA ne uništava garanciju, to je isto Nokijin način nadogradnje firmwarea samo što je, po meni, puno kvalitetniji jer skida puno manje podataka (12MB naspram 120MB) i ne moram spajat mobitel na komp.
Bookmarks