Da su beskorisne, ne bih ih stavljali na mobove. Oni koji ih kupe, a žele da između ostalog mob im ima i kameru, služe se s njom. Bar tu i tamo. Jer služi upravo da te slike imaju na mobu, a ne da si ih prebacuju na komp.
Pardon na offtopicu.
ne nego uopce nemam potrebe za kamerom na mobitel. sad kad sam kupio n-gage vidim koliko su kamere na mobovima zapravo beskorisne, a mnogi to ljudi jos ne shvacaju, mislim na to da od njih nema nikakve koristi vec samo kad treba uslikati neku zajebanciju i nest inace ovak tesko, osim ako se ne radi o mp kameri
Da su beskorisne, ne bih ih stavljali na mobove. Oni koji ih kupe, a žele da između ostalog mob im ima i kameru, služe se s njom. Bar tu i tamo. Jer služi upravo da te slike imaju na mobu, a ne da si ih prebacuju na komp.
Pardon na offtopicu.
ok.svatko ima svoje mišljenje.mene malo smeta to što hrpa aplikacija radi s kamerom,a ja je nemam.ujedno sam zadovoljan jer sam kupnjom n-gage-a ispunio (bar donekle) svoju neutaživu glad za igrama (oblik je super za igranje).
sve slike s digitalca se mogu roknut u n-gage u originalu (- puno prostora,+ zumiranje),a mogu se resize-at na 174x132 i sve ok (zoom otpada)!
zeemax
pa cuj hrco je donekle u pravu, on je naveo da su sve kamere bezveze osim mp. Za cif bih ja rekao da su zaista bezveze, za vga bih rekao da se slobodno mozes koristiti njima ali ne izradivat slike, a za mp pa tu i tamo bih se cak i mogla izraditi koja slika
Upravo donekle, jer kamere ne mobovima (još) ne služe za slikanje slika za razvijanje. Već za samo mob.
pa normalnoza to je i namjenjena...
Da 3gp to Avo converter hm?
Bookmarks