...hočeš reći da kada spojiš mob na računalo - apsolutno se ništa ne dešava???
Da li imaš mogućnost isprobati neki drugi kabel jer ti je ovaj definitino nekompaktibilan (čitaj neupotrebljiv)...
molim vas, hitno mi je potreban odgovor....imam U600 i ne mogu da ga povezem sa racunarom. Uz usb dobila sam cd, ali kad instaliram Pc studio i drajvere racunar mi ne prepoznaje usb, uopste...cak se ni telefon ne puni...nije u pitanju samo jedan racunar vec to radi na svakom. Kabel je pcb220bbe...mogu li negde da skinem drajvere pa pokusam tako ili neko zna neko drugo resenje.
Molim vas ovo mi je hitno
...hočeš reći da kada spojiš mob na računalo - apsolutno se ništa ne dešava???
Da li imaš mogućnost isprobati neki drugi kabel jer ti je ovaj definitino nekompaktibilan (čitaj neupotrebljiv)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
apsolutno nista...ni na jednom kompu.....kabel je ok jer sam jednom uspela da instaliram na mom kompu od ranije i tamo i dalje radi usb ako ga prikljucim, sad ne mogu da podesim ni na jednom drugom kompu
Kako instaliraš tj. koji je redosljed instalacije (ono ubacim CD pa onda priključim mob na komp ili?)?
prvo instalacija pa onda prikljucim mob
...a da prvo priključiš mob pa da uopće vidiš da li ti komp reagira na mob sa porukom "Found new hardware" pa tek kad zatraži drivere ubaciš CD (ako dođeš do obog koraka)...
ne reaguje
...neispravan kabel...
pa kako onda radi na na racunaru gde je program nekim slucajem instaliran?!!!!!
A jel bas moras povezivati sa usb? Ja slike i muziku prebacujem sa Bluetooth i sve radi bez problema.
Bookmarks