I meni je zao sto nisi prije navratio, ali znas kako je kad te kopka nesto i moras to kupiti odmah...Znaci mislis da nisam pogrijesio? Bio sam ja spreman dat i vise, razmisljao sam o Denon AH-D2000, no nisam ih nasao onako na brzaka, a i cinjenica da su zatvorenog tipa me odagnala, jer je za zvuk navodno bolji otvoreni tip, barem koliko sam procitao malo na netu. No nadam se da ce meni za ovo za sto mi treba neko vrijeme biti dovoljne HD555. Do sad nisam imao prilike slusati bas slusalice i usporedjivati ih, a ovaj model dosta ljudi hvali...
OFF:
Sprijeda KEF iQ90, centar iQ60c, straga iQ10, sub PSW2500. Velik je prostor...Kablovi QED, provedeni iznad spustenih stropva, sve vrlo uredno (bum sliku spustil kad stignem), HDMI Reference serija ( http://www.qed.co.uk/111/gb/product/reference/hdmi.htm ), a interkonekcijski Qunex 3. Svi od pol metra.
Ako si zainteresiran, slobodno se javi da navratis do mene cut kako zvuce sa Yamahom...
Mozemo nastaviti i na PM...

Znaci mislis da nisam pogrijesio? Bio sam ja spreman dat i vise, razmisljao sam o Denon AH-D2000, no nisam ih nasao onako na brzaka, a i cinjenica da su zatvorenog tipa me odagnala, jer je za zvuk navodno bolji otvoreni tip, barem koliko sam procitao malo na netu. No nadam se da ce meni za ovo za sto mi treba neko vrijeme biti dovoljne HD555. Do sad nisam imao prilike slusati bas slusalice i usporedjivati ih, a ovaj model dosta ljudi hvali...
Kablovi QED, provedeni iznad spustenih stropva, sve vrlo uredno (bum sliku spustil kad stignem), HDMI Reference serija (

Bookmarks