Evo ubo sam Sennhieser HD 555.
Tek sam ih isprobao i mogu reci da sam zadovoljan.
Doduse treba im malo 'usviravanja', ali i out-of-the-box daju dobar zvuk, vrlo prostoran. Cini mi se da bi im dobro doslo malo vise basa, no to dolazi s usviravanjem, a uostalom da se podesiti i na pojacalu. Kad se jako poglasni, da usi bole, nema distrorzije, sto je takodjer vrlo pohvalno. Na starom Technics-ovom pojacalu su vrlo glasne vec od niskih razina glasnoce, dok se na mojoj novoj Yamahi glasnoca ipak treba malo podic, no Yamaha ima razno-razne DSP moduse za slusalice.
Izrada je odlicna, cine se vrlo kvalitetne, jedino bi kabel mogao biti malo deblji. A duzinu cu ocito morat malo 'nadostukat' jer mi je 3 metra prekratko.
Obloga za usi je od velura koji je vrlo ugodan, za duze slusanje mi se cini bolji od koznog, koji sam imao na Panasonicovim sluskama, koza bolje dise.
I na kraju dizajn - moderan, cool.
Uglavom, javim kako sam zadovoljan kad prodje malo vremena, no ono bitno ce sigurno ispuniti - moju potrebu za glasnim slusanjem muzike i gledanjem filmova u kasne nocne sate (jedino kad stignem) kad ostali vec spavaju.Zato su i kupljene, jer na KEF-ove mi se draga zalila da su malkice preglasni...
![]()

Zato su i kupljene, jer na KEF-ove mi se draga zalila da su malkice preglasni...
Odgovori uz citat
Bookmarks