ovo za ameriku je vrlo lako moguce jer i auto se u mnogocemu razlikuju u americi i europi
pozdrav forumu
imam problem sa n95 da svako malo kada prihvacam poziv a cesto kad i sam zovem ostanem bez zvuka na slusalici od moba. Onda moram prebacivati na glasni loud speaker a to nije bas prakticno... Jel imao netko slicnih iskustava??'
Drugi upit se nadovezuje na ovaj prvi problem. Naime, imam N95 za americko trziste odnosno N-4 i ljudi u Mobisu mi nemogu garantirati da ce mob biti ziv nakon njihovog servisa, jer kao radi se o drugom hardwareu?!?
ovo za ameriku je vrlo lako moguce jer i auto se u mnogocemu razlikuju u americi i europi
kod mene je bio malo losiji zvuk na slusalici. probaj malo pritisnuti prstima oko same slusalice pa vidi hoce li imati efekta. ja sam to uradio i shvatio da se u stvari radi o losem kontaktu slusalice. ja sam ga sam otvorio i malo pinove zakrivio na odgovarajucu stranu i sve je nakon toga ok.
naravno ne preporucujem ti ako nisi ranije otvarao telefon da ga sam otvoris ali nakon ovog pritiskanja vidices da li je do kontakta ili do slusalice pa onda otidi u servis.
imam isti problem na n95 8gb.blic jesi li riješio problem?
Bookmarks