eto drago mi je da sam vam pomogao :-)
valjalo bi to u tutorialu za instalaciju garmina promijeniti jer se dosta ljudi buni sa tim voice
eto drago mi je da sam vam pomogao :-)
valjalo bi to u tutorialu za instalaciju garmina promijeniti jer se dosta ljudi buni sa tim voice
Ja nevidim šta je tu problem, pa logično je da nećeš stavljat taj folder voice u .rar file-u, jer ga Garmin neće očitati, već samo treba otpakirati i to staviti u Garmin folder. I još nešto:
u tutorijalu piše da se raspakira, tj. ekstrakta folder voice:
Al nije mi jasno kako to nevidite, treba ići samo korak po korak i navigacija radi 100%. Uvjek se desi da neradi onima koji su nešto zaboravili prilikom instalacije, tj. preskočili su jedan od tih koraka.(Slijedeća dva koraka su važna, jer inače nećete imati glasovno navođenje)
6. iz attachementa skinite "voice" i ekstraktajte tako da dobijete folder voices.
(Napomena: za sve koji neznaju kako iz attachementa "voice" dobiti folder voice, neka pogledaju slijedeći post: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=1395 )
7. Prebacite folder "voice" u folder "Garmin" na memorijskoj kartici mobitela. Isto tako prebacite i fajl GarminMobileXT u folder Garmin.
PRATITE TUTORIJAL I NAVIGACIJA RADI 100%
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks