Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 890

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi jedno pitanje,
    Znaci Nokia 5800 kad odem u positions i odem na GPS data i ukljucim positions i on pocne traziti GPS device i nadje ga, nakon toga kad kaze trazim satelit da li on mora naci signal satelita i ocitati kordinate moje pozicije bez obzira sto nemam nikakav program za navigaciju a za nokia maps mi je istekao trial. Ako mora naci i ako ga ja ostavim da stoji napolju na cistini jedno pola sata ili sat i ako mi tada ne nadje satelite znaci li to da mi GPS ne radi, naglasavam da mi je radio prvih sedam dana kad sam ga kupio, i garmin mi je radio i nokia maps sad nece nijedno.
    Znate volio bih da mi pomognete ako mozete, mozda jesam dosadan ali ne bih da mi propadne garancija ili da razbijem mobitel od nervoze sto nece da radi kako treba.
    Hvala.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Samsung Galaxy I9505
    Bodovi
    10.440
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.440, Nivo: 24
    Bodovi: 10.440, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao konjeva86 Pregledaj post
    Ljudi jedno pitanje,
    Znaci Nokia 5800 kad odem u positions i odem na GPS data i ukljucim positions i on pocne traziti GPS device i nadje ga, nakon toga kad kaze trazim satelit da li on mora naci signal satelita i ocitati kordinate moje pozicije bez obzira sto nemam nikakav program za navigaciju a za nokia maps mi je istekao trial. Ako mora naci i ako ga ja ostavim da stoji napolju na cistini jedno pola sata ili sat i ako mi tada ne nadje satelite znaci li to da mi GPS ne radi, naglasavam da mi je radio prvih sedam dana kad sam ga kupio, i garmin mi je radio i nokia maps sad nece nijedno.
    Znate volio bih da mi pomognete ako mozete, mozda jesam dosadan ali ne bih da mi propadne garancija ili da razbijem mobitel od nervoze sto nece da radi kako treba.
    Hvala.
    da treba naci bez ikakvog programa tamo ,, kak imas da ti trazi satelite samo gps ili i Agps? ako nemas uključeno agps, uključi jer ti s tim naravno uz sitnu svoticu mora naci satelit u roku max maxeva 2 min , tj spojiti see, al ims i neke cake tipa u garminu, stisneš na tamo onaj gore lijevo indikator signala, pa bus videl GPS info i dosao bus u "lociranje satelita" i tamo mozes videti dal ti on trazi satelit, a ne samo da se pozicionirao,, tj vani na otovreno ti se mora nest priakzati neki signali, ak ti se ama bas nista ne prikaze , ocito da ti nest ne valjda s gps-om , a ak ti se nadju ti grafovi a nikak da spoji, onda imas ocito probleme s spajanjem, pa probaj resetirat mob, stavit novi firmware , il odnesi u servis, evo nadam se da ti je to pomoglo

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 361
    Posljednji post: 20-08-2014, 11:25
  2. Odgovora: 3822
    Posljednji post: 17-06-2014, 16:11
  3. [n-gage 2.0] pitanja vezana za instalaciju, program i igrice
    By v.d. in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 128
    Posljednji post: 08-10-2010, 09:25
  4. Odgovora: 14
    Posljednji post: 07-10-2010, 23:20