= Citat = Izvorno postao hrc50 Pregledaj post
Prvo: Imas li instalirane samo Garmin mape ili si instalirao i Adria route? Ako imas Adriaroute, morao bi pronaci te adrese.
Drugo: Kod upisivanja adrese, bilo grada ili ulice, pokusaj sa cim manje pocetnih slova. Na pr. trazis Tovarnik, upisi za pocetak samo "tov" pa vidi sto ce ti pokazati. Kod Ulice Kneza Trpimira, upisuj ul, uli ili kne, knez ili mozda tr, trp itd.
instalirao sam adriaroute.

Tovarnik mi nadje sada kada idem na "Kamo?" pa "Gradovi", ali kad idem na "Kamo?" - "Adrese" - Hrvatska i zelim pretraziti grad Tovarnik, ne nalazi ga (to radim jer sam htio upisati točnu adresu u Tovarniku, ali pretpostavljam da nema detaljnog popisa ulica u Tovarniku pa ne zeli naci, iako bi trebao po mome)

Ali za Ulicu Kneza Trpimira nece naci nikako. Pokusavao sam sve te kombinacije cak i samo s prvim slovom, no nju nece naci (osim vec spomenutog nepostojeceg parka kneza trpimira). Mislio sam mozda da je krivo uneseno ime ulice, no kad odem na pregled karte i potrazim ulicu manualno, nadjem Trpimirovu i ime ulice stoji ispravno napisano (Kneza Trpimira)

ali nije to ni toliko bitno. Ocito je greska u svim mapama, a ne samo u mojoj. Korisna je navigacija, ali daleko je to od idealnog, barem koliko sam ju ja proucio. Dosta je tu pogresaka u kartama kao sto su jednosmjerne ulice ucrtane kao dvosmjerne i razna nemoguća skretanja, ali nadam se da ce se to s vremenom ispraviti.

Bilo bi korisno da je moguće manualno ispraviti greške na mapama. bio sam jednom u dodiru s TomTom navigacijom u kojoj si mogao manualno ispraviti i podesiti neke ulice kao jednosmjerne itd. da li netko zna jeli to moguce na garminu ili u mapsourcu, jer ja nisam uspio naci?