instalirao sam adriaroute.
Tovarnik mi nadje sada kada idem na "Kamo?" pa "Gradovi", ali kad idem na "Kamo?" - "Adrese" - Hrvatska i zelim pretraziti grad Tovarnik, ne nalazi ga (to radim jer sam htio upisati točnu adresu u Tovarniku, ali pretpostavljam da nema detaljnog popisa ulica u Tovarniku pa ne zeli naci, iako bi trebao po mome)
Ali za Ulicu Kneza Trpimira nece naci nikako. Pokusavao sam sve te kombinacije cak i samo s prvim slovom, no nju nece naci (osim vec spomenutog nepostojeceg parka kneza trpimira). Mislio sam mozda da je krivo uneseno ime ulice, no kad odem na pregled karte i potrazim ulicu manualno, nadjem Trpimirovu i ime ulice stoji ispravno napisano (Kneza Trpimira)
ali nije to ni toliko bitno. Ocito je greska u svim mapama, a ne samo u mojoj. Korisna je navigacija, ali daleko je to od idealnog, barem koliko sam ju ja proucio. Dosta je tu pogresaka u kartama kao sto su jednosmjerne ulice ucrtane kao dvosmjerne i razna nemoguća skretanja, ali nadam se da ce se to s vremenom ispraviti.
Bilo bi korisno da je moguće manualno ispraviti greške na mapama. bio sam jednom u dodiru s TomTom navigacijom u kojoj si mogao manualno ispraviti i podesiti neke ulice kao jednosmjerne itd. da li netko zna jeli to moguce na garminu ili u mapsourcu, jer ja nisam uspio naci?

Bookmarks