= Citat = Izvorno postao qwertz1001 Pregledaj post
kad upisem neke ulice ili gradove u potragu kao adresu garmin mi ne nalazi te ulice u bazi podataka iako su ucrtane u karti i pravilno oznacene. npr. kad zelim upisati Ulicu Kneza Trpimira (jedna od glavnijih ulica u Osijeku) on ju ne nadje, vec nadje samo park Kneza Trpimira (koji zapravo ne postoji vec se isti park zove Kneza Branimira), ali ako npr. zelim da me navigira na raskrizje dviju ulica od kojih je jedna Trpimirova uredno ju nadje.

Da li je jos tko naisao na takve ili slične probleme i ako moze par vas probati naci preko trazilice u garminu ulicu Kneza Trpimira u Osijeku ili grad Tovarnik kao primjer da znam je li greska u mojoj instalaciji jer sam vec jednom sve obrisao i ponovo instalirao.

unaprijed hvala!
Prvo: Imas li instalirane samo Garmin mape ili si instalirao i Adria route? Ako imas Adriaroute, morao bi pronaci te adrese.
Drugo: Kod upisivanja adrese, bilo grada ili ulice, pokusaj sa cim manje pocetnih slova. Na pr. trazis Tovarnik, upisi za pocetak samo "tov" pa vidi sto ce ti pokazati. Kod Ulice Kneza Trpimira, upisuj ul, uli ili kne, knez ili mozda tr, trp itd.