ovo će ti pomoći kod tvog problema, isti sam imao i ja i tako sam to rjesio,
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969 a stari kod iz mapsourcea obrišeš na naćin kako je to opisau HCSC u svom postu...
ovo će ti pomoći kod tvog problema, isti sam imao i ja i tako sam to rjesio,
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969 a stari kod iz mapsourcea obrišeš na naćin kako je to opisau HCSC u svom postu...
sad sam otkljuco karte i prebacio ih na mob samo sad nevidi karte u glavnom izborniku garmina, piše no map, ali kad odem u alate onda na pregledu karte normalno vidim kartu, gdje bi mogo bit problem?
EDIT: rješeno brisanjem i ponovnom instalacijom iz poćetka
Zadnji uredio biber220 : 04-03-2009 u 17:19
Instalirao sam verziju garmina 50060 i sve mi je počelo štekati,deinstalirao ali idalje isto,napravio hard reset i sada sve štima smo me muči internet,jako se teško spaja. Može pomoć?
Zadnji uredio ruzahr : 07-09-2009 u 19:05
Ljudi da li mi neko moze pomoci.?Instalirao sam Garmin mobile xt 5.0050 na 5800 navigation i sve odradio po postupku,otkljucao sam mape i registrovao garmin,ALI JE PROBLEM KADA TRAZI SATELITE ,skoro do kraja mi dodje ono zeleno kada ceka bolju gps preciznost ali nece do kraja da stigne nikako.Ne znam sta vise da pokusam... Ako neko zna nesto o ovome nek se javi ????Hvala vam ...![]()
imam garmin na n97 i sve radi ok...
zivim u sarajevu.. i ima iscrtane sve nove ulice npr i sve ostalo ... ali su imena ulica ostala stara.. cak mislim da su prijeratne sve :S
pa me zanima jeli moram skidati novu mapu ili se moze neki update ili to uraditi :S
zanima me dali se moze na noki c5-00 staviti garmin?!dali je netko pokušavao možda?!
Da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdje, naime radi se o tome da imam 2 din autoradio sa gps-om i na njemu mi rade i iGO Here i Primo, ali garmin nikako ne uspijevam upogoniti, skinuo sam nekoliko verzija sa navitotal foruma za wince 6.0 i tamo piše da se trebaju promijeniti neke stavke u mscr i xml datotekama i ja sam to pokušavao,ali bez uspjeha, da li netko od iskusnijih forumaša zna kako doskočiti ovome problemu i staviti to u funkciju?
Bookmarks