Rijesio sam sve do kraja ipak sam)
Imam problem odmah u pocetku s stavljanjem Garmina u telefon.Fajla Garmin kaze da je prevelik tj neki fajlovi u njemu i da ga nemoze stavit.I ja kazem skip za te sve fajlove i onda mi nenadje glasove kad ga pokrenem u telefonu.Nekuzim kako jer sam odabrao mass storage i tamo mu rekao da prebaci folder Garmin i onaj drugi.Folder Garmin je velik oko 40 Mb i nekuzim zasto mi sere.
Rijesio sam sve do kraja ipak sam)
Imam pitanje, gdje kako skinuti city navigator europe posljednju verziju sa sluzbenih garminovih stranica, moze li se ta karta uopce skinut kao adria route sa navigo hr? Hvala
Iam li netko aplikacije za X6 i gdje bih mogao naci one kamere za Garmina.ako može neki link?
Evo ovo sam upravo probao i naravno da nemogu izaći iz Garmina a sve ostalo za sada po tvom turtorialu radi.
Doduše stavljao sam si sve najnovije karte na GPS u autu pa mi je tvoj turtorial bio dosta razumljiv i jasan
Ako mi jedino možes dati neki korisan link na aplikacije za X6 bio bih zahvalan.Ili neki Task Manager ako može iako je i ovaj ok što je u mobitelu.
http://www.poiplaza.com/index.php?p=...h&t=s&tgid=292
Evo tu sam našao nešto o kamerama.Zanima me koja je razlika izmedju download as speedcam ili download as POI?I ova dva fajla na njima csv i gpx i koji gdje ide?
EDIT:
Nekuzim malo malo kad mi nije ukljuceno da je gps potpomognut internetom jako tesko nalazi satelite.valjda tako treba biti....
Zadnji uredio domy_os : 25-09-2010 u 18:31 Razlog: spajanje postova
To je normalno i ajde molim te, nemoj više pisati postove jedan za drugim jer se mi ovdje već godinama trudimo održati teme čitkima i preglednima. I ti bi toga trebao biti svjestan, nisi od jučer registriran.
Hvala.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Moje isprike nece se ponoviti.Htio sam samo jos pitati za te kamere i aplikacije jer niako nemogu pronaci odgovor koji bi me zadovoljio i odakle bih to mogao skinuti.
kamere za bih, slo, cro imaš na navigo-sistem.hr pa malo potraži
http://garmin.com.hr/Products/Produc...476&kultura=hr evo link
Zadnji uredio xlr : 25-09-2010 u 20:39 Razlog: tipka EDIT je magična tipka
Rijesio sam i te kamere zahvaljujuci tom linku.Hvala ti..
Ljudi dali netko zna kako maknuti one slicice od garmin xt 5.00.60 tw iz galerije? Svaka pomoc je dobrodosla.
poštovanje ima Nokiu 5800 xp danas sam stavio garmin navigaciju i ubacio sam karet ali kada uđem u navigaciju stoi mi samo zeleno polje i plava strelica i pise trazenje satelita ....... da li je potrebno da se povežem preko interneta od T-mobileta MOLIM VAS HITNO MI JE AKO NEKO ZNA DA MI ODGOVORI
Kad stavim AdriaRoute i SCG Route rade karte i ucita mi ih i sve radi normalno.Ako pozelim staviti na to i cijelu kartu Europe nema nikakvih podataka o karti i nema karte??
Kad idem u opcije da vidim koje karte imam pise mi da nisu pronadjene uklonjive karte...
EDIT: rijesio sam ovaj problem izbacujuci karte koje su ponavljaju i to sam izbacio na karti Europe zemlje koje sam stavio u SCG Route i AdriaRoute.
Zadnji uredio Zrmi : 26-09-2010 u 19:49
To ti je normalno dok prvi put ne uhvati signal, ali ako tako stoji i ako je uhvatio signal znaci da karta nije pravilno instalirana.
u koje foldere idu one kamere i restorani jer se kod Garmina to zove CSV i ICON pa gdje njih trebam stavljati tj u koje foldere od Garmina točno?
Zasto se 14 dio od City Navigator Europe 2010.11 nemoze skinuti??Jel moze netko nanovo to uplodati jer mi samo on fali?
Kamere idu u poi folder. Primjetio sam da garmin mobile 5.00.60 tw zna zablokirati kad se pretrazuje mapa. Problem se moze rijesit tako da se izbaci basemap iz foldera garmin.
http://rapidshare.com/files/42256496..._NT.part14.rar
Kasnije stavim mirror za sve ostale stvari...
Najgore je što blokira i bez base mapa, nema pravila kada.
Meni je blokalo stalno kod pretrazivanja mape i evo sto sam napravio: smanjio detalje karte na normalno, izbacio base mapu, ponovno pokrenuo garmin mobile xt.sis i sad radi kako treba ne steka vise.
Ja sam probao puno više od toga i kad-tad se smrzne, a da samo znaš koliko to živcira kad ga koristiš svaki dan...![]()
He he meni je narav posla takva da skoro svakodnevno trebam topo kartu, a probaj napravit rutu kad smrzava svake dvije sekunde. Jos cu pokusat sa starijim verzijama, a ako to ne rijesu kupit cu si garmim uredaj jer cu dobit slom zivaca s ovim.
Hvala svima koji su se javili na PM i upozorili na mrtve linkove. Napravljen je reupload famoznog 14. dijela CNEU karte koji sam stavljao valjda 10 puta na MediaFire i tek je maloprije prošlo. Sve ostalo je dodatno uploadano i na RapidShare u slučaju da MediaFire opet bude u banani. Linkovi za RapidShare su u uvodnom postu tutoriala. Javljajte i dalje ukoliko nešto ne bude radilo...
Ako ko moze da mi pomogne da li sam dobro shvatio:
1.AdriaRoute 3.10 NT.exe - detaljna, rutabilna karta Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije, Srbije, Crne Gore, Kosova i Albanije
2.SCG Route 2.30 NT.exe - detaljna, rutabilna karta Srbije i Crne Gore
3.City Navigator Europe 2011.10 NT.- rutabilna, cestovna karta Europe
Ove tri karte prikazuju sve moguce o ovim drzavama (kuda sta kako, racuna put)
BlueChart g2 Vision VEU014R - ovo je za brodove (pod vodom se vide konture stijena i tako toga)
AdriaTopo 2.20. - detaljna, topografska, nerutabilna karta (lose izdanje rutabilne karte koja je objasnjena u prvom dijelu)
Da sumiram: najbolje bi bilo imati Adria Route i Europe plus Blue chart (radi kuliranja)
Molim vas ako netko želi da mi objasni kako se stavljaju morske karte tražio sam , ali nisam uspio pronaći unaprijed zahvaljujem.
Misliš na BlueChart? Samo ga raspakiraj, karte imenuj po pravilu iz prvog posta i kopiraj u Garmin folder na kartici.
Bookmarks