Evo ja i član .:Tails:. imamo svoj logo i ja bih ga htio malo unaprijedit.A unaprijedio bih ga tako da se znak i sve to tako nešto.Pa ako neko zna koji bi program to mogao.I da važno mi je da je Freeware.
Evo ja i član .:Tails:. imamo svoj logo i ja bih ga htio malo unaprijedit.A unaprijedio bih ga tako da se znak i sve to tako nešto.Pa ako neko zna koji bi program to mogao.I da važno mi je da je Freeware.
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
Super si nam ovo objasnio.
A kaj bi ti točno s njim? Animirao? Za to imaš Blender koji je open source, ali za rad u takvim programima morat ćete sjest i zagrijati stolac. Ili što god na čemu ćete već sjediti.
Nije mislio na 3d modeliranje vec izradu animacija ^^
Sumnjam da ces to freeware nac a da je bolje od painta =)
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
A što piše u naslovu teme?
I za izradu 3D animacija moraš znati 3D modeliranje.
I ima sasvim dovoljno free i dovoljno kvalitetnih aplikacija za grafiku i animaciju.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Zadnji uredio VuKi : 22-02-2009 u 20:41
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
@F.E.A.R.: Samo da odvojimo ta dva pojma 3D i 2D... Ovo gore je "klasicna" 2D animacija i u njoj nema nista 3D... frish ima pravo, za 3D animaciju moras dobro zagrijati stolac kako napravio nesto slicno ovoj animaciji koja je gore prikazana...
To sto ti govoris su efekti koji daju dojam 3D i nemaju veze sa 3D animacijom...
Naslov definitivno ne odgovara onome sto autor teme trazi...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Ono odgovoreno i zaključeno na kraju nema veze sa naslovom i upitom u prvom postu.
Bookmarks