Neznam za konkretno lg-a ali ja recimo na sonyu mogu bez problema i kabelom i bluetoothom šarat po netu, opisao sam kako se to narihta u temi o v640i, potraži moje postove
Ako telefon podržava pan (personal area network tad to mora raditi) kvaka je da bluetooth dongle na pc-u mora koristiti widcommove drivere tj. software koji omogućuje vezu na internet i u suprotnom smjeru od onog pc-mob kad pročitaš moju litaniju sve će ti biti jasnije.
Ali ako platforma ne podržava pan konekcije onda je kolega ispred u pravu i možeš to zaboraviti, budući je uređaj nov ako lg drži korak sa sonyem onda bi morali i njihovi uređaji podržavati takve bluetooth konekcije. Drugo što je važno da čip na uređaju podržava widcommov software, a to mogu oni koji koriste broadcommov čip ond atreba ubiti standardni bluetooth driver od windowsa deinstalirati software prilagoditi widcoomov software izmjenom info filea da prepozna dongle za koji nije pravljen tj. s kojim nije kupljen instalirati ga cracknuti i onda je stvar vrlo jednostavna na telefonu se podesi samo d aza spajanje na net koristi pan konekciju. Detalje kažem potraži u mojim postovima na temi o v640i

Bookmarks