Cijene sa crnjaka neznam.
Neznam niti vrednost tog Lg jer ih ne volim nikako (nemoj osobno to shvatit).
No kaj se tice opcija Symbian N82 ,N79, N95 8gb itd ako ti uz to treba Hr meny a ako ne mozda nekaj od Winmobile Tynt2,itd.
Trenutno imam viewty, mob mi je cisto ok, al eto, odlučio sam izdvojiti još nekih 1000-1500kn za novi aparat.
Dakle prodao bih viewty te nadoplatio još 1000-1500kn max.
Mobitel bih kupio na crno.
dakle da ima ok kameru, dosta opcija, touch je cool al najvažnije mi je da je brz.
Može neka preporuka?
Cijene sa crnjaka neznam.
Neznam niti vrednost tog Lg jer ih ne volim nikako (nemoj osobno to shvatit).
No kaj se tice opcija Symbian N82 ,N79, N95 8gb itd ako ti uz to treba Hr meny a ako ne mozda nekaj od Winmobile Tynt2,itd.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
koda si opisa xperiu
kazes ok kameru (svi znamo da je to jedna od losijih strana mobitela, ali opet 3mpx nije malo, ja na svojoj koristin toku rezu slike jer mi ne triba veća)
touch screen ima, a ono najbitnije (brzina moba) mislin da je ovaj vise nego dosta brz (procesor 528mhz). nebi ti zna kakav je mobitel u praksi ali sumnjan da bi te razočara.
ako te zanima malo pogledaj o tome mobitelu ode
koliko kn na crno?
a neznan koko je na crno ali vjerujem da bi ga moga nać za 3000-3500kn, ali nemoj me drzat za riječ
EDIT: evo sad san bas pogleda malo cijene po oglasniku. ima ga nabavit novog zapakiranog od 3000-3500 kn (bas ka sta san i mislija)![]()
Samsung INNOV8 je jako dobar izbor.Bolji je od svih Nokija,ima vrhunsku kameru,izradu i opremljen je svim mogućim funkcijama dostupnim za današnje mobitele.
Može se nabaviti i za 2800kn.
thanks na savjetu, al kad sam naletion an ovo
http://www.youtube.com/watch?v=0NITUSfwtvA
odlucih da nijedan drugi mob nije vrijedan moje pažnje i novaca ^^
pamet u glavu čovječe!
ja sam na to sve počeo gledat ovako.onaj tko daje podršku korisnicima taj će i privuć moju pažnju.LG to nikad nije napravio sa KU990 i nakon ŠTO im je poslana peticija za boljim razvojem OS na dummy mobu.ništa,ama baš ništa nisu razmotrlili iako su objavili da kao rade na razvijanju.
jedino što me sad može privuć je Nokia i HTC ostalo sam shvatio da je samo bacanje para.
nadam se da neću izazvat tu buru protesta ali je to (po meni) tako.
ovi svi lg mobovi se "razvijaju" na foru ku990 samo sa lijepšim tzv.blink-blink kontekstom a ostalo je katastrofa!
User manual(LG KU 990):http://rapidshare.com/files/167231902/KU990.pdf
ne kuzim sta ti tolko smeta lg, sta ne prodas mob i uzmes nes drugo(recimo nokia 5800 imas za slican novac, ja ne bi mjenjo ku990 za nju,imam trenutno oba mobitela kod sebe i uz wifi i navigaciju ipak mi je lg bolji..).. lg mi mozda ima najbolji i najednostavniji soft.. sve je na dohvat ruke, nema previse glupih slidanja ko na iphonu i milion ikona po ekranu(makar ocito vecina preferira slide-anje, i sve je vise takvih mobitela)..jednostavnost, mozda da novi modeli samo porade na brzini i sve 5...
bio nekad oglas...
pa da, arena je prebrza.
TBWS4E, vidis da rade na osu. Imaju cjeli novi UI
ma ne smeta mi toliko koliko me nervira ta podrška za korisnike.daj bože da doživim taj novi os
User manual(LG KU 990):http://rapidshare.com/files/167231902/KU990.pdf
Bookmarks