To moraš ipak sam sa sobom raščistiti, "cigla"+symbian ili normalan mob...
Sta mi preporucujete da kupim SE K700i ili Nokia 6600?
Znam da su dva potpuno razlicita mobitela, ali eto danas sam citao puste forume i review-e, i nemogu se nikako odlucit![]()
BTW odustao sam od N7610 zbog velike cijene
To moraš ipak sam sa sobom raščistiti, "cigla"+symbian ili normalan mob...
S obzirom da imas t630(ako tocno pise) veca promjena ti je da uzmes nokiu, a i bolja je. A da je veca to stoji, ali snaci ces se di ces s njom...
Razlika u cijeni i nije bas velika. Moja preporuka Nokia.
Nokia definitivno
Kupi N6600 i nece ti bit dosadno(govorim iz iskustva)!
...ako planiraš imati programe na mobu,onda N6600...a ako ne,ako te to ne zanima,uzmi K700i...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ljudi puno vam hvala na odgovorima, odlucio sam se, kupit cu Nokiu 6600![]()
Odlucio sam se za nju jer vidim da kupnjom SE K700i nebi puno dobija s obzirom na T630 kojeg trenutno imam![]()
Dobija bi eventualno bolju kameru, bolji ekran, malo bolji i brzi izbornik, to mi nisu dovoljno jaki argumenti da bi prevagnuli u meni da kupim taj mob.
A Nokia ima sve kao i K700i + podrska za MMC kartice, symbian operativni sustav koji pruza mnogobrojne mogucnosti..., zapravo jedini Nokiin minus je taj sta je malo presiroka i debela za moj ukus ali to mogu pritrpit s obzirom na njene mogucnosti![]()
Dobar izbor ja ću ju imat za 2 tjedna (6600 RULEZ)Izvorno postao mladjo
![]()
Nije da se baš slažem, ali ako si odlučio...jerbo Nokia je cigla i to koja, ima je moj drug i sem toga što ima više aplikacija pravljenih za Simbijan nema ništa bolje od k700i.
A ja ovo potpisujem.Izvorno postao Brunek
![]()
......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks