Cime updateas? Kakvu poruku dobivas?
Zanima me zasto ne moze da se updatuje moj software ? Imam ga vec par godia i uvek mi je bio "up to date" (uvek je radilo).Sada kada sam ga vratio sa popravke,ovaj majstor sto mi je popravljao reinstalirao mi software.
Da li je moguce da mi je stavio piratski software ili je u necemu dogom problem ???
Hvala
Cime updateas? Kakvu poruku dobivas?
Forumaš godine :)
Probao sam preko Update Service naravno "Full Charged Battery" USB Cable.Probao sam i preko telefonskog interneta.
Prijavljuje mi poruku "Your phone already has the lastest software" ali mi je software poslednji put updateovan 2006.
Update service SW UA version :
CRH1069179 R3B021
2006-10-12 08:47
To mi se prvi put desava.
sta bi to moglo da bude,ako te zanima josh koja info. pitaj
hvala ti veliko unapred
Da li je resenja da probam sam da flashujem software ?
Zadnji uredio ravilov : 19-02-2009 u 00:24 Razlog: koristi gumb EDIT!
koji mob imas?
pretpostavljam da je ovo verzija tvog trenutnog firmwarea:R3B021
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
@maka22,
Nisam skuzio: u cemu je tocno problem?
Znaci ti nisi dosad uspio napraviti update (javljao ti je da je gore najnovija verzija), a serviser je ipak napravio update. I sto tu sad ne stima? Pati te to sto je on uspio a ti nisi, ili sad ima nekih problema s tim mobitelom?
Vec je odavno poznato da postoji brandirani i nebrandirani firmware. Brandirani obicno debelo kasni za nebrandiranim (generickim), ako ikad i izadje. Ocigledno si imao brandirani soft, a serviser ti je stavio cisti (i vjerojatno noviji).
Ne postoje "piratske verzije softa".
Inace, K800 je relativno stari telefon (postoji vec 2-3 godine), a i rasprave oko brandiranja i nebrandiranja (a i firmwarea opcenito) nije bas nova. Zbog svega toga bilo bi valjda logicno zakljuciti da postoji vec gomila tema o tome i da je sve vec vise puta i detaljno prodiskutirano i obradjeno, te da nema potrebe otvarati novu temu...
A ni naslov teme ti nije po pravilima (predlazem ti da ih procitas).
Ovakvu temu bi inace bez puno razmisljanja zatvorio, no ovaj put cu je ostaviti otvorenu jos neko (krace) vrijeme, da mozes pojasniti u cemu je tocno problem.
@MASVA,
Da, ovo mi izgleda vise kao verzija EROM-a ili slicno...
Bookmarks