Da li je tko koristio kakav software za snimanje telefonskog razgovora fiksne linije.
I da li radi na onu foru. zazvoni telefon i odmah ti se pojavi program i počinje snimanje (ne kao ono u filmovima, ali ježi ga)
Da li je tko koristio kakav software za snimanje telefonskog razgovora fiksne linije.
I da li radi na onu foru. zazvoni telefon i odmah ti se pojavi program i počinje snimanje (ne kao ono u filmovima, ali ježi ga)
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ako ides s Skype-om,lako mozes sve snimit sa kompa,a direktno sa telefona ide teze u kucnoj radinosti...
da, tako sam nešto i pretpostvljao, dosta sam tražio po netu, ali nikakav konkretan odgovor nisam dobio, mislim da je to samo za ove indijance a ne i za obične ljude
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Treba ti uređaj kojim ćeš spojit zvučnu na telefonsku liniju, a da pri tom centrala to ne skuži jer bi inače mislila da je dignuta slušalica. Najčešće se koristi trafo + filter kako zvonjava ne bi spalila zvučnu. Ako se odlučiš na samogradnju potraži na netu sheme za snimanje diktafonom ili kazetofonom. U slučaju kompa ti ne treba dio koji detektira zvuk i uključuje snimanje već program koji će snimati samo kad je zvuk iznad određenog nivoa.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks