Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 70

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    SE: C905, P1i
    Operater
    098, 091
    Bodovi
    14.525
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Je ne prelazim iz razloga što večina ljudi ima t-mobile ili vip, i za mene je rješenje vrlo jednostavno. Na vipu imam uključenu opciju VIP0 i štedim, na t-mobile unlimited i štedim u odnosu na tele2.
    www.karate-nedelisce.hr

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne (laži) doznaju"

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Lumia 640 LTE
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.502
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao debeliz Pregledaj post
    Je ne prelazim iz razloga što večina ljudi ima t-mobile ili vip, i za mene je rješenje vrlo jednostavno. Na vipu imam uključenu opciju VIP0 i štedim, na t-mobile unlimited i štedim u odnosu na tele2.
    Hm, da, ali to pretpostavlja minimalno 150 kn mjesečno samo za te "besplatne" razgovore, bez obzira na količinu zvanja.... + uspostave poziva, + skupo zvanje Tele2, Tomata, fiksne mreže, inozemstva, + skuplji MMS, roaming, pa i internet, + nošenje dva mobitela i razmišljanje s kojeg se koga kada zove ili šalju poruke itd itd...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao debeliz Pregledaj post
    na vipu samo tu opciju placas 60kn, na tmobile samo unlimited placas 100kn, znaci 160kn bacis u vjetar...
    tele2 dorina ima isto besplatno prema svima iz dorine, a ne placas apsolutno nista osim uspostave poziva..
    i ad bi svi imali tele2 dorina broj usteda bi bila maximalna i povoljnije e ne moze razgovarat.. za ostalo si sa strane kupis knokout ak moras pricat na fiksnu il druge mreze ponekad.. al jeb*ga kad bi svi htjeli prec na tele2..

problem je, sto je vecina ljudi u hrvatskoj glupa, zato i placamo sve skupo, cijeli zivot u hrvatskoj je skup, negdje bi polomili noge nekom da poskupi benzin za 20lipa, tu je ljudima svejedno kolko se placa sta...
    uf da tele2 ia iphone pa pun q ljudi bi presli an pretplate, kod nas se gleda koj mobitel oces kupit, sto jeftinije mobitel nađes i onda prema tome biras mrezu.. zalosno al eto, ljudi daju pun q za mobitel koj im sluzi za ukras i krpaju mjesecno za racun ili bon..
    druga stvar je sto ne mozes protiv mase, kako nagovorit sve da pređu na nesto jeftino, jednostavno ne moguce, da je moguce i druge stvari bi bile bolje i jeftinije..
    trece, ak su svi zatucani, i samo ti promjenis broj, ko ce te zvat na taj broj ako im vise nije 1.5kn/min nego 3/min, je nije tvoj problem, al ti isti ce te rijeđe zvat jer je njima do mobitela i da krpaju za racun...
    nekog jednostavno boli đon i ne zeli mjenjat broj, inace mjenjo bi mrezu al ne nebi prebacivo broj, jer nema mi debilnije stvari ako nekog zovem na 091/098 a placam poziv trostruko vise jer je to ustvari 095...rađe broj promjenim i gotova stvar..

ima hrpa razloga zasto se ljudi ne zele prebacit, a najveca je zaluđenost za mobitelima i potpisivanja pretplata..

zato koristim 098 i 095.. samo par ljudi iz imenika koristi 091 pa me za to zaboli đon, pa 098 koristim da mene zovu, a ja zovem sa 095... i zahvalan sam svim koji smo se slozili i nabavili tele2 dorina kartice, a to je dovoljan broj ljudi u mojem slucaju koje cesto zovem, i svi međusobno pricamo samo za 0.25kn/poziv... i usteda je jakoo velika..
    blazen bio tele2 iskljucivo sa dorina tarifom kojoj nema konkurencije... nadam se da ce trajat zauvijek kako kazu i nema vise prevelikih racuna...
    bio nekad oglas...

Zatvorena tema

Slične teme

1. Odgovora: 1
    Posljednji post: 24-07-2007, 00:24
  2. Ispalti li mi se prijeći sa N6630 na N3250?
    By Thunderhead in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-03-2007, 00:18
  3. Zašto nisam prešao/la na Tele2
    By Drug Mile in forum Tele 2
    Odgovora: 170
    Posljednji post: 31-08-2006, 21:26
  4. Info bazne stanice; Zašto nema kod TM i TELE2
    By mateob in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 09-07-2006, 12:25
  5. Ostati sa starim ili prijeći na novi mob?
    By khideg in forum Općenito
    Odgovora: 53
    Posljednji post: 12-06-2005, 18:34

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove