Je ne prelazim iz razloga što večina ljudi ima t-mobile ili vip, i za mene je rješenje vrlo jednostavno. Na vipu imam uključenu opciju VIP0 i štedim, na t-mobile unlimited i štedim u odnosu na tele2.
Je ne prelazim iz razloga što večina ljudi ima t-mobile ili vip, i za mene je rješenje vrlo jednostavno. Na vipu imam uključenu opciju VIP0 i štedim, na t-mobile unlimited i štedim u odnosu na tele2.
Hm, da, ali to pretpostavlja minimalno 150 kn mjesečno samo za te "besplatne" razgovore, bez obzira na količinu zvanja.... + uspostave poziva, + skupo zvanje Tele2, Tomata, fiksne mreže, inozemstva, + skuplji MMS, roaming, pa i internet, + nošenje dva mobitela i razmišljanje s kojeg se koga kada zove ili šalju poruke itd itd...
na vipu samo tu opciju placas 60kn, na tmobile samo unlimited placas 100kn, znaci 160kn bacis u vjetar...
tele2 dorina ima isto besplatno prema svima iz dorine, a ne placas apsolutno nista osim uspostave poziva..
i ad bi svi imali tele2 dorina broj usteda bi bila maximalna i povoljnije e ne moze razgovarat.. za ostalo si sa strane kupis knokout ak moras pricat na fiksnu il druge mreze ponekad.. al jeb*ga kad bi svi htjeli prec na tele2..
problem je, sto je vecina ljudi u hrvatskoj glupa, zato i placamo sve skupo, cijeli zivot u hrvatskoj je skup, negdje bi polomili noge nekom da poskupi benzin za 20lipa, tu je ljudima svejedno kolko se placa sta...
uf da tele2 ia iphone pa pun q ljudi bi presli an pretplate, kod nas se gleda koj mobitel oces kupit, sto jeftinije mobitel nađes i onda prema tome biras mrezu.. zalosno al eto, ljudi daju pun q za mobitel koj im sluzi za ukras i krpaju mjesecno za racun ili bon..
druga stvar je sto ne mozes protiv mase, kako nagovorit sve da pređu na nesto jeftino, jednostavno ne moguce, da je moguce i druge stvari bi bile bolje i jeftinije..
trece, ak su svi zatucani, i samo ti promjenis broj, ko ce te zvat na taj broj ako im vise nije 1.5kn/min nego 3/min, je nije tvoj problem, al ti isti ce te rijeđe zvat jer je njima do mobitela i da krpaju za racun...
nekog jednostavno boli đon i ne zeli mjenjat broj, inace mjenjo bi mrezu al ne nebi prebacivo broj, jer nema mi debilnije stvari ako nekog zovem na 091/098 a placam poziv trostruko vise jer je to ustvari 095...rađe broj promjenim i gotova stvar..
ima hrpa razloga zasto se ljudi ne zele prebacit, a najveca je zaluđenost za mobitelima i potpisivanja pretplata..
zato koristim 098 i 095.. samo par ljudi iz imenika koristi 091 pa me za to zaboli đon, pa 098 koristim da mene zovu, a ja zovem sa 095... i zahvalan sam svim koji smo se slozili i nabavili tele2 dorina kartice, a to je dovoljan broj ljudi u mojem slucaju koje cesto zovem, i svi međusobno pricamo samo za 0.25kn/poziv... i usteda je jakoo velika..
blazen bio tele2 iskljucivo sa dorina tarifom kojoj nema konkurencije... nadam se da ce trajat zauvijek kako kazu i nema vise prevelikih racuna...
bio nekad oglas...
Bookmarks