A jesi li ti čuo da se gubi garancija dekodiranjem, da ja nikad nisam dekodirao mob, dali sad kužiš????
Možda je jedan najveći problem prelaska u drugu mrežu zato što većina starijih koji nemaju pojma o mobovima, znaju da im mob ide samo na jednu mrežu i misle da je nemoguće prijeći na drugu mrežu i nemaju pojma o dekodiranju ni tko dekodira. Ja nepokušavam bit faca s time što sam na skupoj mreži, no neželim nešto sj***ti pokušajem dekodiranja. Ionako šaljem malo poruka i primam malo poziva, a SIM karticu održavam tek tako na životu..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Garancija se gubi, ali koji mob je "krepao" unutar godine dana koliko najcesce traje garancija?! I pogledaj malo cijene mobitela i poziva u tele2! Uštede su velike... A ako toliko malo šalješ poruka i imaš malo poziva onda mozes biti na bilo kojoj mreži. Sta ces onda na tele2 ??
Pa kad bi bio na Tele2 onda bi baš slao poruke i pričao stalno na mob.
Ovako nemogu svaki mjesec davat po 100 kn za bonove, pa mi isplativije chatat preko MSN-a ili besplatnih internet poruka. Uglavnom, kao što sam rekao, jedan od najvećih problema prelaska na drugu mrežu jest to što su mobiteli zaključani na pojedinu mrežu, a ovi stariji nemaju pojma o dekodiranju pa ni neprelaze na druge mreže...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pa da Tele2 je sigurno najjeftiniji.Provjereno u praksi
Imam jedan Tele2 mobitel i jedan T-mobile mobitel (tata mi radi u T-com-u)
Na Tele2 kad zovem nekoga platim 49 lipa, a T-mobile 1,50![]()
Samo bi rekao da je Tele2 punoo bolji!
Sony Ericsson je zakon-|-NOKIA smrdi
Hint: turboSIM
Prešao sam na Tele2 davnih dana jer mi je bilo dosta "cigančenja" (da izvinete na izrazu). Bio 7 god na Simpi - derali me u svakom pogledu. Proveo godinu dana na Vipu - nisam smio ni pomisliti pozvati nekoga npr na fiksni. Usprkos svim besplatnim porukama i razgovorima unutar mreže, nakon jednog poziva kojeg ti naplate 2-3kn/min ode tebi sva ta ušteđevina u klinac.
Na Teletu sam skoro 3 godine i živo me.. ne zanimakome sam skup.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks