uf, sad si malo razlicitu cijenu stavio, tj dosta velika razlika, između 900-1000 i 1700kn... ako nije problem izdvojit 1700kn preporucio bi ku990, po meni best buy jer je soft super jednostavan, mobitel je dosta glasan sto mi je bitno, i kod reproduciranja muzike, melodija, sms ton i preglsan ak je na max, budilicu nikad ne propustim... baterija solidna, kamera zadovoljavajuca sa strob blicom sto je nesto slabije od xenona al jace od flash lampice za blizinu dovoljno osvjetli, i najbolje video snimanje do sada...
a između kp500 i k800, ne znam sta ti je vaznije, k800 ima bolju kameru jer ona u kp500 nema autofocus ni nikakvu lampicu pa je nocu neupotrebljiva gotovo,k800 provjerena kamera sa xenonom no zastario podeblji uređaj.. kp500 je modernog dizajna tanak12mm, sa 3'' displayem, pa vidi sta ti je bitnije bolja kamera ili moderniji mob sa velikim dispeyem..mogli su stavit divx podrsku no sto je tu je,ukoliko ti kamera nije najbitnija izabrao bi kp500, malo noviteta touchscreen i to..
no ku990 ima i jedno i drugo, velik ts ekran,vrti divx format, i dobru kameru.. i za te pare best buy mob

Bookmarks