Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 108

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Bodovi
    6.538
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.538, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SEguy Pregledaj post
    Čudno, ja stvarno nemam takvih problema. Spojim se na W-lan (onaj odašiljač što simbolizira Wi-Fi u gornjem lijevom uglu ekrana mi je zelen) i pokrenem Operu. On me pita da li dozvoljam programu da se spoji na internet (tako nešto), ja odgovorim sa da, i to je to... surfam samo preko kućne mreže.
    Moj software ti je R1GA026.
    Mene nešto zeza tipkovnica (točnije broj 3). Nadam se da vi drugi nemate problema s tim?
    Da, i ja se spojim i pojavi se zelena ikona. Odem na search tj. na pokretanje preglednika (da li je Opera to ne znam, jel' si ju ti naknadno instalirao ili je došla s mob-om?), ništa me ne pita nego se pokušava spojiti i onda izbaci poruku : Communication error. Try agaion, turn off Wi-fi or contact your provider for support. I dalje ne ide
    Software mi je isto R1GA026 (zadnji koji s emože skinuti sa Seus-om), a broj 3 mi dobro radi

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    BlackBerry: Z30 & Q10
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.599, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao erda Pregledaj post
    Da, i ja se spojim i pojavi se zelena ikona. Odem na search tj. na pokretanje preglednika (da li je Opera to ne znam, jel' si ju ti naknadno instalirao ili je došla s mob-om?), ništa me ne pita nego se pokušava spojiti i onda izbaci poruku : Communication error. Try agaion, turn off Wi-fi or contact your provider for support. I dalje ne ide
    Software mi je isto R1GA026 (zadnji koji s emože skinuti sa Seus-om), a broj 3 mi dobro radi
    Evo sad sam probao da vidim radi li mi sa ovim "Internet" koji je već instaliran... sve ok prika, kao i na Operi. Sojim se (svitli zeleno) i onda surfam bez problema... jednom sam slučajno ugasio router i nastavio surfat i odmah mi se pojavi mala zemaljska kugla koja se vrti (na taj način znaš da si spojen preko VIP mreže UMTS/GPRS).
    Stvarno ne znam zašto ti to radi, jer meni je od početka surfao bez problema... nisam nikakve podešavanja dirao.
    Ako triba napisat ću ti šta mi je sve uneseno pod WiFi kad klikneš na njega pa opcije i napredno.

A što se tiče moje tipke 3, od danas više uopće ne radi! Ali ko mi je kriv (treba sam ga odmah zaminit jer od početka je radila slabo, a ja sam lakomisleno držao da će se malo razradit, haha).

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Bodovi
    6.538
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SEguy Pregledaj post
    Evo sad sam probao da vidim radi li mi sa ovim "Internet" koji je već instaliran... sve ok prika, kao i na Operi. Sojim se (svitli zeleno) i onda surfam bez problema... jednom sam slučajno ugasio router i nastavio surfat i odmah mi se pojavi mala zemaljska kugla koja se vrti (na taj način znaš da si spojen preko VIP mreže UMTS/GPRS).
    Stvarno ne znam zašto ti to radi, jer meni je od početka surfao bez problema... nisam nikakve podešavanja dirao.
    Ako triba napisat ću ti šta mi je sve uneseno pod WiFi kad klikneš na njega pa opcije i napredno.
    Ajde molim te napiši sve postavke koje imaš unesene za WiFi pa da probam to kod sebe.
    Hvala !

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    BlackBerry: Z30 & Q10
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao erda Pregledaj post
    Ajde molim te napiši sve postavke koje imaš unesene za WiFi pa da probam to kod sebe.
    Hvala !
    Ovako, to ti je meni automatski bilo uneseno, pa ti provjeri je li tebi isto. Odeš u PODEŠENJA/POVEZIVOST/WiFI/ i sad ga nemoj uključivati (pretpsotavljem da je isključen) nego idi na OPCIJE/NAPREDNO/RUČNO PODEŠENJE.
    Tu ti je kod mene ovako:
    Automatsko povezivanje - isključeno;
    Podešenja zaštite - otvoreni WLAN;
    Mrežno dijeljenje - isključeno;
    IP adresa - ...
    Maska podmreže - 255.255.255.255
    Pristupnik - ...
    DNS adresa - ...
    Proxy podešenja - isključeno, višestruki

Naravno, kad si spojen onda ti ove neke gore stvari budu malo drukčije, ali ovo mi je dok je WiFi isključen. Ne znam hoće li ti pomoć, ali pokušaj, možda pomogne.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson T 300
    By Boriss in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 17-02-2009, 13:51
  2. Sony Ericsson P1i vs. N95 8G
    By tomios in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 28-08-2008, 13:01
  3. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža