Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 571

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Xperia Neo
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uz svega po malo 2dana

EDIT:
    Imam jedan problem pa ako mmi tko moze pomoci u rejsavanju istog. Baterija mi vec po drugi put za redom traje4 po 15h sta je jako malo...znaci da je nesto crpi a nemam pojam sta! Imam insta oni spb mobile shel ali od prije 2tjedna tako da ne virujem da je do toga je mi se ovo pocelo pojavljivat od jucer. Nisam mob nista specijalno koristia, gsp (garmin) nisam uopce palio na net sam mozda bio cca 2min.... Imam instaliran onu aplikaciju kill me ali ne znam se snac u njoj tj prepoznati sto bi mi moglo trositi bateriju kad ima tamo dosta toga
    Zadnji uredio ravilov : 09-06-2010 u 16:58 Razlog: koristi gumb Uredi Post!

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam problema malo sa zvukom preko Satia. Točnije: dosta je tiha glazba kad ju slušam preko slušalica koje sam dobila s mobitelom. Ima li tko još takvih problema? Koliko vidim na nekim stranim forumima - to je problem do SE, što nikako da to riješe. Ima li tko možda neki drugi info kako to riješiti?

Ako se već pisalo o ovome, ispričavam se, pretražila sam temu, no nisam naišla na ovo.

Pravi forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2010
    Mobitel
    SE Xperia X10
    Bodovi
    1.979
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.979, Nivo: 10
    Bodovi: 1.979, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Carrie Moon Pregledaj post
    Imam problema malo sa zvukom preko Satia. Točnije: dosta je tiha glazba kad ju slušam preko slušalica koje sam dobila s mobitelom. Ima li tko još takvih problema? Koliko vidim na nekim stranim forumima - to je problem do SE, što nikako da to riješe. Ima li tko možda neki drugi info kako to riješiti?

Ako se već pisalo o ovome, ispričavam se, pretražila sam temu, no nisam naišla na ovo.
    To se piše na SE sajtu: Slab signal može uzrokovati lošu kvalitetu zvuka. Ovdje mozes procitat sto trebas raditi http://www.sonyericsson.com/cws/supp...io?cc=hr&lc=hr
    Postoji rjesenje za sve!

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2010
    Mobitel
    Satio
    Operater
    mtel
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sonic Pregledaj post
    Uz svega po malo 2dana

EDIT:
    Imam jedan problem pa ako mmi tko moze pomoci u rejsavanju istog. Baterija mi vec po drugi put za redom traje4 po 15h sta je jako malo...znaci da je nesto crpi a nemam pojam sta! Imam insta oni spb mobile shel ali od prije 2tjedna tako da ne virujem da je do toga je mi se ovo pocelo pojavljivat od jucer. Nisam mob nista specijalno koristia, gsp (garmin) nisam uopce palio na net sam mozda bio cca 2min.... Imam instaliran onu aplikaciju kill me ali ne znam se snac u njoj tj prepoznati sto bi mi moglo trositi bateriju kad ima tamo dosta toga
    Provjeri u garminu u postavkama/sustav/launch background service, treba da je iskljuceno

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson P1
    By pero1985 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 134
    Posljednji post: 22-06-2010, 18:11
  2. Satio vs N97 vs X1
    By amotamo in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 04-11-2009, 13:46
  3. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé