Reci mi jel ostavlja mrlje po ekranu, otiske i to... kakva je vidljivost na suncu? Doduše nije ljeto al i ovako vani kakva vidljivost? Koliko baterija traje?
Reci mi jel ostavlja mrlje po ekranu, otiske i to... kakva je vidljivost na suncu? Doduše nije ljeto al i ovako vani kakva vidljivost? Koliko baterija traje?
a šta misliš jel ostavlja mrlje, crni lakirrani mob?
ostavlja, al navikao sam na to više, jer sve elektronike šta imam je crno i lakirano. nosi jelensku i briši
vidljivost je izvrsna ovih dana. nezz, čekam konkretno sunčan dan da vidim i to.
baterija mu nije baš najsvijetlija strana. tek sam ga uzeo doduše, i ne ostavljam nikako. ono wifi, gps, bt i sve to. prva 3 dana sam ga punio svako jutro. sad već drugi dan radi ima 50% baterije. malo sam ga pustio da miruje tu i tamo. s tim da već imam oko 3-4 sata razgovora na njemu.
Kažeš da je precizniji od X1 (sa 5800 nemoj uspoređivat ekrane jerbo je taj ekran jedan od najnepreciznijih koje sam probao), to bi stvarno volio vidjeti u tom slučaju. Imao sam ga prilike isprobat nakratko i dojmio mi se deblji nego što sam očekivao (možda i ja previše očekujem). Ali fino leži u ruci. Kakva je baterija. Jel ti s ovim silnim prčkanjem izdrži bar 2 dana?
EDIT: Preskočio ti je post, nije bio tu Tite mi. Da to sam i nažalost očekivao da zahtjeva punjenje svaki dan...
upravo se vratio sa kave sa frendom koji ima 5800. koristio oba paralelno.
možda zato što je moj, al satio mi se čini precizniji. možda i što je ekran u globalu veći za 0,3 inča.
eto u prilog i govori da mi je stylus još u foliji u kutiji od mobitela. nije mi zatrebao do sada.
stvarno nikakav prigovor na ekran nemam.
pa, ja imam veliku ruku, doduše koščatu al velike površine, meni odgovara totalno u ruci. 5800 mi je malo preuzak za tipkat samo palcem ponekad.
(a olmajti ajfon mi je prepalaćinkast za moj ukus).
baterija je mogla bit i jača, al šta je tu je. javim još za nju. tek sam ga uzeo, očekivao sam punjenje svaki dan
tako je bilo i sa svim prije prvih 10 dana![]()
evo uzeo ga i ja prije tri dana u t-mobile, na produzenje ugovora tarifa 150 + bodovi za 2098kn sto je sasvim ok cjena .
uzeo sam ga prvenstveno zato jer mi se neda nosit sa sobom posebno mob, fotic i navigaciju, a i za cjenu od 2 soma kn imam sve u jednom. slike su savim ok za mob i mogu se debelo usporedit sa bilo kojim nekog boljeg digitalca.
ekran je dobar dosta osjetljiv jedina zamjerka je dupli klik na ikonu da se otvori.
sad se prvi puta susrecem sa simbyanom i cini mi se jako zanimljiv, baterija je jos jedna zamjerka moba jer je pre slaba (nadam se da ce doc nova jaca). za sada stavljen gore samo garmin koj radi odlicno
http://www.youtube.com/watch?v=a4V9R27KcDg
jel samo meni, il malo zna zezat kod slikanja?
malo mi je spor. i sinoć mi se zablokirao jednom.
i nije ti valjda potreba da koristiš stylus?
ja svoj još iz kutije nisam izvadio
i majstore, možeš mi reć kako si uspio natjerat garmin da ti radi kako treba?
Zadnji uredio SirJohn24 : 10-12-2009 u 14:14
pa uspio je i meni zablokat par puta al prvih dana, dalje radi sve ok
ma jebu me one crte sastrane pa koristim stylus
garmin sam slozio po ovim uputama i radi savrseno http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61606
mozes mi objasnit kako si to rijesio jer sam laik za te stvari
"urađen isti dan update na
R1CA037 (29.11.2009.)"
Bookmarks