Izvorno postao
mrcina
ovako sad da malo ja zaspamam gospodu sa pixonima.
imam satio i imao sam pixona.
slike od satia su ti gore, ako hočeš slike od pixona kojega sam dao za n96 a kojega sam nakon par dana zamijenio za i8510 pao buš na guzicu sa stolice koliko su to smeče slike.
bio sam na auto moto sajmu tu u zagrebu i slikao sam sa njim i što sam dobio mutne slike, sad buš rekao pa nisi uključio senzor sa smirivanje slike dok slikaš, ma jesam bio je uključen ali previše svjetla umjetnog i expozicija je u banani.jednostavno nemožeš slikati u prostoriji sa hrpom umjetnog svjetla.
kad sam sa njim slikao auto parkiran nasuprot moje kuče slike su bile i više nego ok pogledaj pod temom o pixonu, slikanje pod dnevnim svjetlom je isto bilo ok ali ovo gore spomenuto nije valjalo.
toliko o pixonu.
a sad o satiu.
ma tko snima kratke filmiče u HD rezoluciji, samo netko tko se hoče pokazati šefom u nekom području.
za to ima kamerica u obliku mobitela sa internom memorijom od 4gb.Hd na mobitelu je samo razbacivanje viškom memorijskog prostora.
pošto je samsung u zamahu nije ni čudno da su i to ukucali u mobitel, samo me interesira u koliko još modela buju to ugradili.
satio je pogodak u centar SE-a jer ima 12,1 mpix slike koje kad ih smanjuješ postanu jako kvalitetne i oštre tako da se neki kvalitetniji fotoaparati sa manje pixela mogu sakriti.
gore su vam slike snimljene su sobi pod lampom koja je gorila, i na nekih 20cm od predmeta.
xenon bljeskalica je jako dobro odradila tako da tu nemam prigovora.
snimio sam i dvije fotke na prezentaciji ali pošto je to službena tajna nemogu vam ih pokazati ali mogu reči da su slike više nego fantastične.
predmet slikanja bio je zumiran na 50 % i slova su se mogla čitati bez ikakvih problema, dok kolega koji je imao razvikanu n97 na maximalnom zumu je imao mutnu sliku koja uopče nije bila čitljiva.
slikano je na udaljenosti od 5 metara.
Bookmarks