Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 571

Hybrid View

Diplomirani n00b Postignuća:
    VeteranTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    Prestigio PAP5044 Duo, X8
    Operater
    VIP, TELE2
    Godina
    44
    Bodovi
    33.410
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.410, Nivo: 44
    Bodovi: 33.410, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao macgyver Pregledaj post
    Mislis bez tipki, bez 3.5 mm jacka, bez unutarnje memorije, bez FM transmittera...?
    Posto je ovaj mobitel svojevrsni odgovor na iPhone nije ni cudo da nema tipke... To je ono sto i meni fali kod ovog mobitela, ali negdje moraju napraviti granicu.

Sto se tice 3.5 mm prikljucka, to smo vec apsolvirali i mislim da vise nije potrebno ponavljati da ga ovaj mobitel nema. Osobno smatram da i nije potrebno pored bluetootha i klasicnog Fastporta.

Neznam da li takav mobitel (bez unutarnje memorije) uopce vise moze izaci na trziste, naravno da ima unutarnju memoriju na kojij se i nalazi OS (128 MB)... Mozda ti se cini premalo, ali zato imas karticu na koju stavljas sve sto ti treba (od aplikacija do mp3-a).

Sto se tice FM transmittera, neznam zasto toliko inzistiras na tome... Zar je to toliko potrebno u mobitelu?
    "Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
    Philip B. Crosby

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.840, Nivo: 24
    Bodovi: 10.840, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao n00b Pregledaj post
    Posto je ovaj mobitel svojevrsni odgovor na iPhone nije ni cudo da nema tipke... To je ono sto i meni fali kod ovog mobitela, ali negdje moraju napraviti granicu.

Sto se tice 3.5 mm prikljucka, to smo vec apsolvirali i mislim da vise nije potrebno ponavljati da ga ovaj mobitel nema. Osobno smatram da i nije potrebno pored bluetootha i klasicnog Fastporta.

Neznam da li takav mobitel (bez unutarnje memorije) uopce vise moze izaci na trziste, naravno da ima unutarnju memoriju na kojij se i nalazi OS (128 MB)... Mozda ti se cini premalo, ali zato imas karticu na koju stavljas sve sto ti treba (od aplikacija do mp3-a).

Sto se tice FM transmittera, neznam zasto toliko inzistiras na tome... Zar je to toliko potrebno u mobitelu?
    3.5mm - znam da ga nema, ali fali, onaj fastport nist ne valja, brzo se rasklima i odu kontakti. A i vjerojatno je kvaliteta zvuka ipak bolja na 3.5 mm buduci da je to standard i sluzi samo za glazbu, a ne i za podatke i punjenje kao fastport

Memorija - ima, ali kao da nema. Cak i 8GB kolko dobijes na kartici nije dovoljno za ovat tip mobitela - mp3, GPS karte, fotke... A i ako ima vec 8 ili 16 GB ugradjeno, mozes dobiti jos vise s karticom. Tako npr. Idou moze imati max 16, a N97 max 48GB

FM transmitter - po meni, to je jedna on najkorisnijih stvari na mobitelu. Ne moras vise prziti CDe za auto, pa ako imas party, ne moras prziti cd ili povezivati MP3 player kablovima za liniju itd. Naravno, ako je FM transmitter kvalitetan

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    i4 8gb (2x)
    Operater
    vip(HR),t-mobile(HR)
    Bodovi
    14.189
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.189, Nivo: 28
    Bodovi: 14.189, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i kad ce to doc u prodaju? jel se zna vec sto? jako mi se dopada ovaj mob

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.278, Nivo: 24
    Bodovi: 10.278, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao macgyver Pregledaj post
    3.5mm - znam da ga nema, ali fali, onaj fastport nist ne valja, brzo se rasklima i odu kontakti. A i vjerojatno je kvaliteta zvuka ipak bolja na 3.5 mm buduci da je to standard i sluzi samo za glazbu, a ne i za podatke i punjenje kao fastport

Memorija - ima, ali kao da nema. Cak i 8GB kolko dobijes na kartici nije dovoljno za ovat tip mobitela - mp3, GPS karte, fotke... A i ako ima vec 8 ili 16 GB ugradjeno, mozes dobiti jos vise s karticom. Tako npr. Idou moze imati max 16, a N97 max 48GB

FM transmitter - po meni, to je jedna on najkorisnijih stvari na mobitelu. Ne moras vise prziti CDe za auto, pa ako imas party, ne moras prziti cd ili povezivati MP3 player kablovima za liniju itd. Naravno, ako je FM transmitter kvalitetan
    ovo? pa ovisi od osobe do osobe,meni na primjer ovo ne bi bilo presudno,vjerojatno ni sniperu,memorija je mal lošija naspram trenutne ponude ali mislim da sve u svemu,ako ti uređaj sjedne,pretrpiti češ pokoji nedostatak jer i tak nemreš imati sve u istom uređaju,pa tražiš onaj koji zadovoljava većinu tvojih zahtjeva

MIUI HR Translator
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Mi5 Black
    Operater
    Tele jedno
    Bodovi
    21.764
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.764, Nivo: 35