no realno gledajuci...ljudi napucaju kameru sa pixelima...i odmah ide i cijena gore,s tim da bi ja radije kupio taj telefon sa kamerom od 5MPX po dosta povoljnijoj cijeni..
no realno gledajuci...ljudi napucaju kameru sa pixelima...i odmah ide i cijena gore,s tim da bi ja radije kupio taj telefon sa kamerom od 5MPX po dosta povoljnijoj cijeni..
###1410989180026
nema sanse da ce ikad kamera na mobu zamjeniti pravi klasicni fotic iz jednostavnog razloga jer nemogu ugraditi opticki zoom previse mjesta bi zauzimalo, odnosno to bi štršalo jos 2-3cm i blic bi trebo bit bar dva puta veci/jaci, a sami pixseli iznad 3.2mp nema bas nekog smisla pored digitalnog zooma koji nevrijedi nista kad zaj*** sliku
vidio sam slike od mobace na 5mp nije me se nesta pretijerano dojmilo u odnosu kojeg imam ja mobaca na 2mp za ocekivati je da ce bit malo slika ostrija kad je drugi cip unutra no malo na daljinu nula bodova za sve mobace koji imaju digitalni zoom
Ove bežične slušalice su odlična stvar, ne volim kad mi se žica stalno petlja. Zanima me kako će funkcionirati radio jer na svim mobitelima do sada je žica od slušalica služila kao antena a ovdje je nema.
PREDATOR
Bookmarks